Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Iwonko moja Nelcia tez ma jakieś krostki i nie wiem czy to tradzik czy potówki
ma już z 3 tyg .A powiedzcie mi czy wasze niunie a szczególnie dziewczynki-czy maja problemy z bioderkami???Moja ma jakieś nieprawidłowości ale jak narazie dopusczalne i mam ja pieluchować a jak nie to za miesiąc wsadza ją w poduszkę .Czy któras z was wie co to za poduszka???
Ja dziś znalazłam chwile aby tu posiedzieć a tak to zawsze mała mi nie dawała

A dziś spi jak aniołek-to chyba ta pogoda tak działa...
A pozatym kilka razy juz przezywaliśmy kolkę ijuż nie wiem co robić sobie do jedzenia
Żygam juz kurczakiem i marchewka
Może mi podpowiecie co gotowac lub piec bo ja jak zwykle pomysłu nie mam a smażonoego w żadnym wypadku nie moge -mała ma zaraz kolkę!!!
Także musze coś jeść ale nie wkólko to samo

A z owoców co jadacie???Ja zjad łam już 3 truskawki i narazie cisza ....bede próbowała po trochu bo tak kusząco pachną

ma już z 3 tyg .A powiedzcie mi czy wasze niunie a szczególnie dziewczynki-czy maja problemy z bioderkami???Moja ma jakieś nieprawidłowości ale jak narazie dopusczalne i mam ja pieluchować a jak nie to za miesiąc wsadza ją w poduszkę .Czy któras z was wie co to za poduszka???Ja dziś znalazłam chwile aby tu posiedzieć a tak to zawsze mała mi nie dawała

A dziś spi jak aniołek-to chyba ta pogoda tak działa...A pozatym kilka razy juz przezywaliśmy kolkę ijuż nie wiem co robić sobie do jedzenia

Żygam juz kurczakiem i marchewka
Może mi podpowiecie co gotowac lub piec bo ja jak zwykle pomysłu nie mam a smażonoego w żadnym wypadku nie moge -mała ma zaraz kolkę!!!Także musze coś jeść ale nie wkólko to samo

A z owoców co jadacie???Ja zjad łam już 3 truskawki i narazie cisza ....bede próbowała po trochu bo tak kusząco pachną