reklama

Majóweczki 2008

Iwonka, Aniusia - dziekuje za odpowiedzi.:-)

Iwonka - a dlaczego tak z tym zdejmowaniem tluszczyku z rosolu ktos Ci zalecil? Co do zegrza, to moi Rodzice tam mieszkaja, uciekli z wawki kilka lat temu. Mielismy tam byc przez dwa tyg po porodzie, bo oni pojechali do egiptu i mielismy pilnowac psa i dzialki... no ale przez moje problemy pojechala tam siostra moja z facetem, bo troche zawsze trzeba zrobic przy domu, a ja niebardzo mam sily... No ale dzis pojedziemy i zobaczymy jak psy beda reagowac na mala oraz jak jej tam w ogole bedzie... jak dobrze, to pewnie na tydzien od srody pojedziemy, bo moj Maz w koncu wolne wezmie...

reklama
hej dziewczynyu nas chlodniej... fajnie bo malemu zaczynaja schodzic potowki

wlasnie Iwonka- moj tez ma takie krostki zaczelam je smarowac sudokremem i wyschly i zeszlo.. sproboj moj rosnie szybko tez na samamy moim mleku juz nie dokarmiam bo mam duzo pokarmu maly sie najada i ladnie spi wczoraj go mierzylam po krzywiznach i ma juz 65cm:szok: a jak sie urodzil mial 58...

Kathy- jesli chodzi o ta poduszke to ktoras ma racje ze to taka usztywniana wkladka miedzy nogi sie wklada... mielismy wyklady na temat bioderek i pamietam sa jeszcze takie specjalne chusty i pieluchy...

ja sie wczoraj zalamalam zrobilam przebranie w rzeczach malego o sie okazalo ze bardzo duzo jest juz za malych i niestety musialam schowac:-(:-( szkoda a takie ladne byly dobrze ze chociaz w tym pochodzil..

dziewczyny- ja tam rosol jem normalnie i z oczkami i z wolowina...:tak::tak: i malemu nic ne jest... nawet teraz jem truskawki od tyg i tez nic mu odpukac nie wyskoczylo...

a co do lekarza to my zapisalismy sie do przychodni zaraz po powrocie do domu... i jak maly mial dwa tyg to zadzwonilam zeby przyszla pani doktor bo w ksiazeczce bylo zeby wit K zaczac podawac i wogole i przyszla bioderka sprawdzala i mierzyla i bylo ok za to pielegniarki srodowiskowej do dzisiejszego dnia nie bylo:crazy::crazy::crazy:

Kamilko no rosnie ci Adas jak na drozdzach :-),najwiecej przez pol roku bo podwajaja swoja mase urodzeniowa a na pierwsze urodziny potrajaja .....Moja tez wyrosnieta z duzo ubranek,ale 62 sa jeszcze dobre choc z podwojna pielucha zaczynaja byc scisle.

To wszystko zalezy od dziecka,u mnie moja pierwsza byla alergiczka i na wszystko reagowala i teraz tez musze uwazac.Ale droga eliminacji......bo tak jak bym sluchala tych lekarzy to bym tez chyba zyla o chlebie i wodzie.

Witam Was,
znów mnie troszkę nie było, ale teraz z wolnym czasem jest już gorzej:tak::-)
co do diet zgodzę się z Iwonką, nie ma co przesadzać , aczkolwiek ja muszę uważać bo jak zjem coś co jej szkodzi to się pręży i wije jak wąż przy tym jeszcze płacze, szkoda mi jej tak wtedy:-(. Dlatego teraz gotuje sobie zupki z mrożonek na udku od kurczaka z makaronem, pycha;-):-). Chleb z wędliną i wszystko no i z dżemem od czasu do czasu.
My w przyszłym tygodniu załatwiamy pesel i też się zaczynamy umawiać do pediatry choć już byłam prywatnie to i tak teraz pójdę do przychodni. Bo ten konował nie dojż że skasował 60 zł to jeszcze pyta mnie na wejściu z czym pani do mnie przychodzi:confused::wściekła/y::wściekła/y: wkurzyłam się, bo widzi,że z maleństwem jestem to taki jakiś odpychający, mało tego jeszcze wagi nie miał, ale pediatra, no ale cóż, więcej do niego nie pójdziemy i tyle:no::crazy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry