Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zastanawiam się nad spiralą, ale nie wiem, czy już można...
, a i Ami nie chcę narażać na przegrzanie...w domku jest jej gorąco, a co dopiero na dworku o tej porze 
;-)

:-)Ja bym na + zaliczyła jeszcze jedzenie co sie chce. Dominik jest wrażliwy i jakiekolwiek urozmaicenie w mojej diecie kończy się bólem brzuszka.Wolałabym karmic piersią, ale pewnie masz rację.
Jako kolejny plus widzę karmienie nocne. Zajmuje mi to około 20 min (razem z "odbiciem") a przy cycku męczyłam się nieraz godzinę
Aha
mam pytanie do mam karmiących butlą? Ile dajecie swoim maluszkom ml i co ile (mniej więcej ) one jedzą. Szymon je teraz 100-110ml i je co 3 godz. ale nieraz jest głodny już po 2,5godz.
Wyjątkiem jest noc. Dostaje po kapaniu 120ml i ostatnio wystarcz mu to na 5-6godz
Pola, mój zjada 120-130ml, teraz jak jest ciepło to mniej, ale za to dużo pije. W nocy je 130ml ale co 8 godz od kąpieli. I tak mi wszyscy mówią, że jest małą kluską:-). Zależy też czym karmisz, my jesteśmy na nutramigenie.
Nie w uważam sie za mądrzejsza od lekarki, ale dopajam hippem- też ze względu na brzuszek, no pierś maly traktuje bardziej jako napój niż jedzenie.Dziewczyny jak to jest ze szczepieniami obowiązowymi, gdzie je się kupuje? Gdzie wykonuje, w przychodni?