iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Sylwia wszystkiego najlepszego!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No mój lekarz mnie ostrzegał, bo jak się źle poczujesz to już 3 m-ce źle sie będziesz czuć, lepiej spróbuj miesiąc tabletki potem jak będzie dobrze to zastrzyk. Ja mam zamiar tak zrobić, chociaż będę karmić max do 6 m-cy..Jedno mnie zastanawia co jesli zastrzk zle na ciebie podziala a przeciez nie ma po nim odwrotu,pigulke mozna odstwic a to???????

:-):-)
, chociaż fakt pomaga i to baaaaardzo
A co do smierci to znajomego corka w wieku 26 lat zmarla.Tydzien temu z w pracy zemdlala,zabrali ja do szpitala,okazalo sie ze ktoras tam komora przestala jej dzialac.Po tygodniu wypisala sie na zadanie wlasne bo do pracy musiala-chciala wrocic i w pracy umarla.
, nigdy nie wiemy kiedy i gdzie staniemy ze śmiercią twarzą w twarz :-(Byłam dzisiaj ustalić ostatniecznie menu na chrzciny, tylko za obiad 50 zł za osobę, no ale trzeba jakoś przeżyć, normalnie drugie małe wesele.
, naprawdę grubo się zastanawiamy czy nie wyprowadzić się z Wawy do supełnie innego miasta Witam.Gdzie jestescie?
Ja wrocilam wlasnie z Klaudia ze szczepienia i tak moj portfel o 410zl jest ubozszyi tak jeszcze kilka razy
Przychodnia ladna,odnowiona,personel miły.Pisze o tym bo z Vanesska chodzilam do innej przychodni,duzo gorszej.
, rotawirusy 340 zł i 6 w 1- 180 zł, i za 6 tygodni kolejne skojarzone i pewnie znów ok. 200 zł i kolejna dawka rotawirusa, a za parę miesięcy pneumokoki- kolejne ok 300 zł...skąd na to brać? Jeszcze czekam na becikowe
i jak dostanę uzupełnię mój "fundusz" o 500 zł, a kolejne na nastepne szczepienia zostaną Dziewczyny, a słyszałyście coś o zastrzyku antykoncepcyjnym? Ile to kosztuje? Zastanawiam się nad tą metodą...
Iwonka, dużo to szczepienie u Was kosztuje. Na co szczepiłaś i ile kosztowało? My płaciliśmy za 5w1 plus rota wirusy razem 340zł
, więc zrezygnowałam i cerezzette będę brała 
i właśnie dlatego myślę poważnie o przeprowadzce...sprzedam ziemię i myk do innego miasta ;-):-)

dziecko mi właśnie się zmęczyło zabawą na macie edukacyjnej i usnęła