• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

panna_migotka może jakieś żarciki o teściowych? Najlepiej jak przyjedzie:-D:-D:-D:-D. Po jakiejś 10 serii po 10 żartów będzie miała was dość. Albo powiedźcie jej, że od teraz gotujecie tylko wegetariańskie potrawy, może bestia nie będzie chciała ich próbować. A tak serio to inteligentna bestia zwana teściową powinna wyczuć kiedy przeszkadza komuś... Powinna ale czy tak zrobi oto jest pytanie.

reklama
Czesc Dziewczyny:-)​
Codziennie przy porannej kawce Was czytam, ale z pisaniem ostatnio kiepsko, wykorzystujemy z Martynka piękną pogode:-)
Dzis bylismy na USG bioderek:-)no i na szczescie wszystko w porzadku:-)

Juz niedługo "przesiadamy" sie do spacerówki, kupilismy nową Quinny Buzz 2008 z duzym siedziskiem, bo te starsze maja kubełkowe to siedzenie a ta ma lepsze i duze. No a ten moj wielofunkcyjny Atlantic w najblizszym czasie sprzedam.

Miałam wrócic do pracy od wrzesnia, ale niestety albo i stety moja mała toleruje tylko cycusia, zadnych smoczkow butelek itd.
Juz niedługo zamierzam wprowadzic nowe produkty, jakies zupki, owocki, kaszki i moze wtedy mi sie uda...pożyjemy-zobaczymy:-)
Swoja drogą wcale mi sie nie spieszy, tylko wiem ze na mnie czekaja:tak:

Z innej beczki to niezły misz-masz sie zrobił na kwietnióweczkach, szkoda mi tych dziewczyn, ale niestety ludzkie choroby sa czasami bezlitosne:no:
No nic, wpadne jeszcze wieczorkiem, wkleje jeszcze kilka zdjec na odpowiednim wątku:-)
Buziaczki i pozdrowienia dla wszystkich maleństw i ich mam:*:*:*
oraz życzonka dla małych solenizantów:-)

Witam majóweczki!
Ja już posprzatałam. Jedno pranie pościelowe zrobiłam, jeszcze koce mi zostały. Teraz wcinam śniadanko.
Niki daje mi ostatnio dłuzej pospać. Dzisiaj wstałyśmy o 10.30. No jak moge tak długo rano pospać, to już mi nie straszne wstawanie w nocy po 2,3 a czasami 4 razy;-)
kerry powinna wyczuć, ale one wiedzą lepiej że są niezastąpione i przebywanie z nimi sprawia nam przyjemność:sorry2::sorry2:
Ja dzisiaj znowu sama. M 3 dzien na wyjeździe służbowym, więc sobie pośmierdze i na obiad zrobie sałatke z tuńczyka z sosem czosnkowym:-p

Dzieciaczki rzeczywiście szybko rosną i czas mija niewiadomo kiedy. Kamilko ucałuj Adasia:-)
Ja wczoraj oglądałam zdjęcia. Pierwsza kąpiel Niki- jaka ona była malutka, w jednej ręce ją trzymałam. A już niedługo będę ją kąpać w wannie.

Kerry, chyba żarcie wegetariańskie nie przejdzie, bo mamusia wie najlepiej, co jej synek lubi i na pewno będzie mu gotować:-) A niech sobie nawet siedzi, byle mi się do dziecka nie wtrącała. Tylko że ona właśnie do małej przyjeżdża. Już mnie boli żołądek z nerwów.:zawstydzona/y:

Buziaki dla Adasia i Bartusia :)))

Dzieciaczki bardzo szybko rosna,niedawno ogladnelam film z Ania tuz po narodzeniu.Az sie poplakalam ze wzruszenia.Takie to bylo malenkie.A teraz w lozeczku taki wielki dzidzius lezy.

wszystkiego dobrego solenizantom

U nas leje deszcz i siedze z dzieciakim w domu, okropność, popołudniu jade na zakupy, Filipa zostawie cioci a Ritke zabieram.

wczoraj była u nas niania która bedzie sie opiekowac dzieciakami od września, Filip cały czas wył a Ritka spoko. Mam nadzieje ze małemu przejdzie - nie ma innego wyjścia.

Witam się, ostatnio niestety nie mam czasu na nic w tym i na BB. teraz mogę napisać bo leżę w łóżku, dopadła mnie angina ropna.39 stopni goraczki koszmar. moja nastusia skończyła już 2 sierpnia 3 miesiące i też nie mogę uwierzyć że en czas tak szybko leci.
pozdrawiam i mam nadzieje że niedługo będę miała więcej czasu na BB.:tak:

Panna_migotka, Aurelia mi też brakuje "brzuszka", to był dla mnie bardzo miły czas (no może poza pierwszym i ostatnim miesiącem). Jednak wiem, że to była moja ostatnia ciąża...jestem już po trzydziestce, chcieliśmy mieć dwójkę i mamy dwóch synków którzy dostarczają nam mnóstwo radości i wzruszeń.
A my z mężem mieliśmy wpadkę na urlopie i mam nadzieję że za 9 m-cy nie pojawi się rodzeństwo dla Hani.:no::zawstydzona/y: narazie mam dziwne objawy :sorry2: i trzęsę portkami.

Czekam właśnie a siostrę, pierwszy raz zobaczy moją córunię.

Dzieciaczkom miesięcznicowym wszytskiego dobrego

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Madamagda, wyobrażam sobie, jakiego musisz mieć stracha. Jak sobie pomyślę, że miałabym tak szybko być znowu w ciąży, to aż mnie ciarki przechodzą. Bardzo miło wspominam ten stan, nie mniej jednak chciałabym jeszcze kilka lat nacieszyć się stosunkowo "płaskim" (haha) brzuchem :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry