reklama

Majóweczki 2008

Dziękuję Iwonko!!!;-)
Madamagda ja wczoraj robiłam test bo miałam dziwne przeczucia i obawy ale na szczęście moje dzieciaczki nie bedą miały rodzeństwa. przynajmniej na razie ;-) oczywiście to był żart,narazie czyli przez najblizsze 10 lat nie planujemy powiekszenia rodziny.

reklama
Witam:-)

Wszystkiego naj, naj, najlepszego dla dzieciaczków kończących 3 miechy:tak:

Po poniedzia.łkowej wizycie u ortopedy niestety Zuzia nadal musi siedzieć w tej pieluszce. Muszę ją trzymać w niej 18 godzin na dobę:szok: Masakra. A pza tym kazał mi ją kłaść na brzuszku po 3 godziny. Moja niunia się strasznie wzbrania przed takim leżeniem. W sumie udaje jej się coraz dłużej wytrzymywać więc może niedługo i usypiać będzie na brzuniu. Poza tym mam jej stupki troszkę masować od piętki do paluszków. No więc sporo roboty nas czeka.

Dzisiaj upichciłam gołąbki dla M bo już za nim chodziły. Zresztą za mną też :tak:

Madamagda - no mam nadzieję, że tak odrazu nie wpadniecie:tak: Zrób najlepiej test to nie będziesz się stresować czekając na miesiączkę:tak:

No to ciekawe ktora z majoweczek zaskoczy pierwsza:-pja tez mam stracha,bo jedziemy bez zabezpieczen:sorry2:moze i chcialabym miec jeszcze jedno dziecko ale nie chce byc juz w ciazy,przynajmniej na razie:no:dla mnie ta ciaza mimo ze nie byla jakas straszna to i tak mnie bardzo zmeczyla:baffled:
A ja dzis odgrzewalam kotleciki i o nich zapomnialam ,bo wyszlismy na ogrodek a w domu w tym czasie zrobil sie siwy dym:szok: teraz mimo wietrzenia domu mam nie mily zapach:crazy: Jutro gotuje rosól.:tak:

hej dziewczyny
dziekuje w imieniu Adasia za zyczonka dzis dostal od babci ladny kaplecik i ubranko na chrzest...

madamagda - ja ci wspolczuje stresu zrob test i juz mniej wiecej bedziesz :-)wiedziala :-)

matko ja sobie nie wyobrazam nastepnej ciazy niedalabym rady ani finansowo ani wogole i moglabym pozegnac sie juz ze szkola...

no właśnie ciekawe która majóweczka pierwsza :-) będzie podwójną mamusią może lepiej nie będę tak pytać bo jak zaczęłam pytać która kolejna się rozdwaja to wieczorkiem urodziła się Maja:-D:-D lepiej nie wywoływać wilka z lasu:tak::tak:
poza tym jak dziś umieram dopadł mnie taki atak alergii że ledwo oddycham jak juz mi sie zrobiło troszkę lepiej to był czas na spacerek i umieram na nowo
wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów :tak::tak:

o rany gdybym ja teraz zaszła w ciąże to byłaby MASAKRA.
W zeszłym roku i tak wszyscy byli w szoku jak sie okazało ze jestem w ciązy. nikt sie tego nie spodziewał. Ledwo przyzwyczailismy sie do tego ze jest z nami Filip, jeszcze nawet nie załatwiliśmy wszystkich formalności z adopcją a tu nagle ciąża. Filipek miał 2 miesiące a ja w 4 tc szok. No a w największym szoku był mój gin. bo przez ostatnie lata usilnych prób zajścia w ciąże chyba juz spisał mnie na straty a tu taka niespodzianka. Zartowaliśmy w domu ze jestem płodna tylko raz na 10 lat.
Ale tak poważnie to strasznie ciężko jest byc w ciąży i mieć w domu takie maleństwo, tyle noszenia na rekach nie wspomnę już o mdłościach jak karmiłam Filipa...długo by opowiadać.
Ale opłaciło sie mam troje dzieci i na tym KONIEC, pozdrawiam

Hej Dziewczyny,

Wszystkiego naj naj dla wszystkich dzieciaczków 3 miesięcznych.

Madamagda - no to rzeczywiście, zrób test kochana, będzie dobrze.

Kerry - a Twój mąż wygląda jak mój znajomy, z którym kiedyś pracowalam, ale Ty jesteś z Opola a ja z Poznania - ale normalnie nawet takie same okulary.

Życzę Wam wszystkim wszystkiego naj, naj. Ja się nie będę odzywać przez jakiś czas, bo jadę do Polski. Najpierw na 10 dni nad morze a potem do domku, ale nie mam netu. Jak pójdę do brata to na pewno zajrzę i coś napiszę.
Adaś mial dziś szczepienie i naprawdę muszę powiedzieć dzielny chlopak z niego.
Trzymajcie się i papa

Hej kochane! Ja na razie nie mam szans na większe udzielanie się na BB - mamy kiepski dostęp do sieci, a poza tym na mojej głowie są dzieciaczki, dom (w tym kontynuacja rozpakowywania), oraz praca. W związku z tym sypiam po jakieś 4 godziny na dobę. Dziś chyba zacznę szukać tymczasowej opiekunki zanim wróci nasza docelowa niania.

Ale cały czas o Was myślę i tęsknię. Buziaki.

reklama
Witam,piekne slonko za oknem i pranie juz wstawione ;-) malzonek przyniosl mi swierze jagodzianki z bita smietanka wiec zaraz bede sie zajadac :-)
Olu bo nam sie wykonczysz dziewczyno!
Jade zycze udanej podrozy i super pogody :-)
Madzia ale najwazniejsze ze ci sie udalo zostac biologiczna mama:-) Ja juz tez myslslam ze nie moge miec dzieci a tu prosze(nie leczylam sie ale przez7 lat w takim przekonaniu zylam) :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry