reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majóweczki 2008

Madamagda no niefajna sprawa, czułabym się nieswojo na twoim miejscu i pewnie tak się czujesz. Jakoś nie mogłam uwierzyć jak czytałam że to o "naszą" madamagdę chodzi. To przykre, że takie fajne forum jest uzywane przez uszkodzonych psychicznie ludzi

reklama
U nas dzisiaj kilkakrotnie przeszła burza, po południu obserwowaliśmy chmury i było widać pionowe ich ruchy jakby zaraz miała się trąba powietrzna utworzyć. Niezłego stracha miałam.
To była trąba, przeszła kilka kilometrów od mojego domu, była całkiem blisko :szok::szok::szok: a w nocy przeżyłam burzę, jakiej jeszcze nie widziałam, myślałam, że zejdę na zawał :szok::szok::szok: a dzieci spały.

O kurcze już się boję, chyba wykasuję swoje zdjęcia mojego brzuszka, to może być jakiś zboczeniec.:szok::szok::angry::angry: uwziął się na mnie czy co?
No ładny świr, kurcze. Aż strach umieszczać fotki na ogólnodostępnym. I te jego teksty pod Twoim adresem :baffled:.

Pisałam posta na kompie stacjonarnym ale okazało się, że się coś podczas burzy stało i nie działa net. \dobrze, że na lapku działa :tak:

Madamagda, ja serio myslę, że to jakiś facet! Chciał wkleić niby swoje zdjecie z tej stronki i wkleiło się całe, razem z adresem, a potem wkleił już dobrze, bez adresu i twarzy. Szok normalnie. Dobrze, że na priva nic do Ciebie nie pisał. Ciekawe, czy dziewczyny go zbanują.

panna migotka- to nic nienormalnego ze podnosi tez raczki moj tak mial nie podosil dlugo glowki tak jak pisalam a jak zaczelam go klasc na brzuszku to mimo ze plakal to i tak troche lezal i wlasnie nie umial glowy dzwignac bo rece tez podnosil i nogi z tylu razem z pupa ... ale wkoncu zalapal o co chodzi ale sam musial do tego dojsc czasemwychodzilo mu to w stylu pupa wyzej niz glowa...

madamagda- szok poprostu wykasuj teraz te zdjecia i moze usunmy galerie niech bedzie tylko na zamknietym...albo utzworzmy tylko zamknieta galerie dla wszystkich nas...

Kurcze, zaraz idę na ślub i wesele, a pogoda jest okropna, zimno, pada i wieje, a ja mam dość lekkie ubranie :dry: Współczuję parze młodej, oni chyba są wściekli na pogodę.

reklama
Do góry