iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Aenye biedne twoje dzieciaczki,to okazal sie rotawirus?
Szopek u mnie to samo odpukac..Klaudia bardzo malo placze a jak juz to zaraz mam nerwy bo nie wiem co sie jej dzieje.......
Kamilko na razie ma na recepte furalgin dwa razy dziennie a we wtorek po wizycie u nefrologa okaze sie jaki antybiotyk,oby nie w zastrzykach. A z tym lapaniem zabawek to cos dlugo ze jeszcze nie potrafi. A poza tym obraca sie na boki czy na brzuch? A raczki ,piastki ma zacisniete czy otwarte dlonie?
Szopek u mnie to samo odpukac..Klaudia bardzo malo placze a jak juz to zaraz mam nerwy bo nie wiem co sie jej dzieje.......
Kamilko na razie ma na recepte furalgin dwa razy dziennie a we wtorek po wizycie u nefrologa okaze sie jaki antybiotyk,oby nie w zastrzykach. A z tym lapaniem zabawek to cos dlugo ze jeszcze nie potrafi. A poza tym obraca sie na boki czy na brzuch? A raczki ,piastki ma zacisniete czy otwarte dlonie?

, ja już nie wiem jak mam z nim rozmawiać, ostatnio to cały czas nos na kwintę i gdera, że będzie źle, że jest nie dobrze...cholera pesymista piep...ny, nienawidzę pesymistów, cholery można dostać, zwariować idzie...dobra koniec nerwów, nie ma sensu, ale jak tak dalej pójdzie to naprawdę wyprowadzę się z Ami do Mamy do czasu przeprowadzki (tymbardziej, że od Mamy będę miała do przejścia tylko korytarz 

Że ja mam jakiś plusik przy swoim nicku a dziś patrze a Dotkass też ma

Nela drze się w niebo głosy -niech sam zobaczy jaka niełatwa sprawa na codzien z dzieckiem kurde