Pszyszła Mama
Zaangażowana w BB
czesc dziewczyny ja juz tu tak dawno nie zagladałam ale widze ze piszecie pełna para pozdrawiam wszystkich dziewczyny jak sie wstawiało suwaczek zgóry dziekuje za pszypomnienie
Ostatnia edycja:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

. Po kąpaniu została z babcią. Nieoceniona ta instytucja babci!!! Myśleliśmy, że będzie się bała głośnej muzyki ale nawet się śmiała. Może dla tego, że często, jak coś robię to puszczam jej płytę z piosenkami dla dzieci i razem śpiewamy. Katarek dalej ją męczy ale już pomalutku popuszcza. Kropelki i maść nagietkowa robią swoje. Noc przespała całą ale bardzo niespokojnie. Nawet kilka razy do niej wstawałam, bo myślałam, że się przykrzsztusiła katarkiem... Teraz troszkę marudzi ale wcale jej się nie dziwię. Cały weekend na rączkach to u babci, to u dziadzia, to u cioci... I tak w kółko. Teraz znowu musi się przestawić, że jest sama ze mną.
Malutkiej daję przede wszystkim mleczko (od urodzenia jest na sztucznym). Zaczęłam podawać 2. Dopiero drugi raz "zaserwowałam" jej marcheweczkę. Na początku ważne jest, żeby nowe jedzonko było jednoskładnikowe. Na noc zagęszczam mleko kaszką ryżowo-kukurydzianą. Więcej informacji znajdziesz w wątku "wzbogacamy dietę naszych dzieciaczków".:-)