reklama

Majóweczki 2008

O widzę ,że ja dziś pierwsza na bb i chyba ostania.....:-D
Przez te pogody i chorubska małą nas siedzi na forum:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj nawet madamagda się nie odezwała:no::no::no::no::no:
Dziewczyny wrcajcie do zdrowia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Ja dzis jakos lepiej sie czuje,ale zobaczymy co bedzie dalej,wzielam wczoraj tylko tantum...te oscillo......kiedys bralam jak bylam w ciazy z Vanessska i bylam chora to mi nic nie pomoglo,zreszta wtedy nic mi nie pomagalo,ale jak poszlam na porodowke to po tych 8 godzinach meczarni wszytsko mi przeszlo nawet katar :-)

Dzień dobry kochane Majóweczki. Wpadam na chwilę Was pozdrowić. Raczej ciężko mi będzie regularnie bywać na BB ale będę zaglądać.
Dziś mój Maksio kończy 3 latka, a Mikołaj 4 miesiące. Ależ ten czas leci.

Buziaki i dużo zdrówka dla wszystkich!

Hej Dziewczyny:-)

U nas paskudnie. Ale w pogodzie mówili że ma sie poprawiać więc z niecierpliwością czekam na słonko. Jesteśmy już po chrzcinach. Ninia była super. Nie płakała przez cały dzień. W kościele była grzeczniutka. Byłam zdziwiona na maksa. Taki prezent mi zrobiła.Ja mam zakwasy w rękach od jej trzymania. Wprawdzie mąż też ją trzymał ale ona ma 7400g więc jest już co dźwigać:tak:Wczoraj zachaczyliśmy teściów i oni sobie podźwigali troszkę naszego kochanego klocka a dzisiaj boję się, że będzie chciała być tak samo noszona. Pewnie będę musiała z nią wojnę przejść.
Katarek jest mały nadal. Tzn. nie lecą już ciurkiem gluciki ale coś jej tam w środku w gardziołku charczy. Ja już nie moge jej kropelek podawać bo je tylko 4 dni można było zapuszczać. Tak więc nie wiem co robić.Czy jeszcze poczekać aż jej przejdzie czy do lekarza iść... Ech sama nie wiem:-(

Help! Bierze mnie przeziebienie :-( Co moge brac jesli karmie piersia? Kurcze nie czesto mi sie zdarza chorowac ........
Odrazu mi sie usmiech na twarzy pojawil jak weszlam na BB .....
Wiatj Pszyszla mamo :-)
Myslę, że to co mogą małe dzieci brać to i przy karmieniu matka może zażywać. Na kaszel moja mała dostała syrop Calcium i Drosetux. Może to mogłabyś brać na Twoje chorubsko.

Witam Przyszłą Mamę:-);-):tak:

Załączniki

• P9210219.jpg
    P9210219.jpg
    342,2 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
Dzień dobry kochane Majóweczki. Wpadam na chwilę Was pozdrowić. Raczej ciężko mi będzie regularnie bywać na BB ale będę zaglądać.
Dziś mój Maksio kończy 3 latka, a Mikołaj 4 miesiące. Ależ ten czas leci.

Buziaki i dużo zdrówka dla wszystkich!

Oluś przekaż zyczonka najserdeczniejsze dla swoich pociech od cioci z bb:tak::-)

hej dziewczyny
ja tez sie rozkladam szok gardlo mnie tak boli ze nie moge lykac.. ale ja juz nie karmie piersia i moge wziasc leki ale na gardlo biore TYMSAL w psikaczu...

a tak wogole to mam pytanie co zrobic zeby mi mleko nie lecialo nie sciagam a leci maluy nie jje juz cyca nie wiem co zrobic,,, pytalam kolezanki ona mowila ze musze isc do ginka zeby dal mi zaszczyk na zatrzymanie.. szok:szok::szok::szok:

dziewczyny!!!! moj adas przespal druga noc calutka od 19 do 7 rano szok ale fajnie i ja juz jestem calkiem inna wow wyspalam sie...:-):-):-)

Witam Was kochane;-)
No i mnie dopadło przeziebienie juz na maxa, myślałam ze opanuje sytuację ale niestety, mała tez juz zaczyna byc marudna i cos jej juz zaczyna leciec z noska:-(Za godzinke przyjdzie do mnie mama, popilnuje małą a ja zmykam do apteki, zobaczymy czy obejdzie sie bez lekarza:-(
Olu serdeczne życzonka dla Twoich małych solenizantów, dużo, dużo zdrówka a Tobie maxymalnej cierpliwosći w ich dalszym wychowywaniu:-)
A wszystkim innym majowym Dzieciaczkom i ich Mamusiom życzę zdrówka i szybkiego powrotu do zdrowia:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry