Tez tak myslalam ale mam dylemat a wogole to cala rodzina mnie zbeszczesci jak ja moglam takie male dziecko do spacerowki wlozyc ..
Dziubek ja jestem umowiona na 7 mc, wiesz ja sie ciesze ze moj maly tak znosi szczepionki ze nie musze kupowac skojarzonych, dlatego wole szczepisc normalnie a zaszczepic na pneunokoki.... W sumie dali bysmy rade to ito ale skoro on znosi trzy wkucia bez problemu bardziej ja przezywam a trzy szczepionki amsz juz jedna dawke mniej wiecej na pneunokoki.... Dziubek kupujesz jedna po dwoch mc podajrze 2 a trzecia przypominajaca po roku chyba wiec rozlozone to jakos jest wiec nie trzeba odrazu wydawac ..
My teraz mamy jedna pensje ale na chleb nie brakuje, a z rzeczami dla malego kombinuje zniosl piersza szcepionke to powoedzialam ze zamiast skojarzonej pneunokoki, wogole przypadek bo juz na szczepieniu sie dowiedzialam ze jest cos takiego jak skojarzona pewnie bym kupila ale nie wiedzialam o niej... i moze dobrze sie tak stalo bo zobaczylam ze darek zniosl ja ok.
Wozek mam taki sobie odkupilismy ale wiedzialam ze sobie kupie pozadna spacerowke ktora ma z was chico ? mnie troche przerazaja dwie raczki ale strasznie mi sie one podobaja ...