M
Marlene
Gość
Olu wszystkiego najlepszego dla Twojego 5-miesięczniaka:-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mała śpi nadal w spacerówce.
To już pół roku. Szybko mija ten czas
No ale tak na dłuższą mete to bym nie chciała bo ja to zmarźluch jestem więc stopy sobie ogrzewam o męża
Też oglądałam ten film. No i problem z zaśnięciem też miałam. No ale u nas niunia w tym samym pokoju więć byłam o nią spokojna. Mam nadzieję, że te duszności to jednorazowy wybryk

Tyle wiem a moga byc zeby tylko tyle czasu juz ponad tydzień tak marudzi:-
.
Bo sama się już martwiłam....Głupia 

I nie wiadomo co to ..A wiecie co ona powiedziała?
A ja myslałam ,że smiechem parsknę jak to usłyszłam 

Podobnej bzdury nie słyszałam!Co ma jedno z drugim?

i drugi zab sie pojawil... wiec moze to byc to.... teraz znow go pochwalilam 3 dni byl dobry dzis odnowa problemy sie zaczynaja a pani doktor mowila ze za tymi zdolu tylko patrzec jak beda u gory bo dziasla napuchniete bardzo i czerwone strasznie...

i mi troche ulzylo.... moj maz jakby nigdy nic rzucil kompa i poszedl do dzecka i do konca dnia mialm spokoj bo on sie nim zajal i jeszcze mowi po cichu do malego" Widzisz jak mamie dales w kosc, czemu jestes taki nie grzeczny i marudny" 

skoro pewnie mialas skierowanie co za idiotyzm 

Chciałabym mieć troszkę lepszy charakter jeśli chodzi o sprzątanie i odkładać wszystko na miejsce. Niestety ja, a mój mąż to już w szczególności, zostawiamy wszystko tam gdzie stoimy. Po tygodniu trzeba przeskakiwać przez mieszkanie, bo w prostej linii się nie da. Wstyd