• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Ha-nn-ah, nam tu w Pile kuna towarzyszyła chyba z pół roku. Widzieliśmy ją na oczy tylko raz i w nocy, robiliśmy obławę hihihi i mieliśmy z nią konfrontację, ale walkę przegraliśmy, bo i tak przychodziła. A teraz jej nie ma, moze dlatego że ubieglej zimy dom nie był zamieszkany i było biedaczce za zimno, może znalazła sobie inne lokum.
Nic nam złego nie robiła poza tym, że spać się przez tę cholerę nie dało.

reklama
:no:Ja chciałam z casual play ale nie ma tego modelu na allegro
Wogóle na allegro mało z tej firmy ...I ten sie super na płasko rozkłada bo w sklepie ogladałam i z podnóżkiem jest naprawde długi:tak:Mi też mąz na spacerówkę psioczy po co mi:baffled::dry:

Mi też mąz na spacerówkę psioczy po co mi:baffled::dry:

mój ogolnie nie psioczy tzn. przestał, gdy zobaczył jak upycham wózek w swoim aucie. Załamał sie, bo jeśli jakimś cudem upcham u mnie wózek, to mam albo brudne siedzenia, albo plastiki w bagażniku, które przy wciskaniu wózka o dziwo nie popękały.
Jednak uznał sprawę za załatwioną w momencie, gdy dostaliśmy wózek. Problem w tym, że on nie spełnia moich oczekiwań :baffled::baffled:

:baffled: hej my po wedrowce po rodzicach tez dostalam probki z nestle juz a dzis dostalam listopadowy nr Twoj Maluszek tez dostajecie ? nie zamawoialam zadnej prenumeraty :sorry2:

O ja mam właśnie pytanie odnośnie pisma " twój maluszek."
Konkretnie to czy przyszedł wam w jakiejś folii, coś do niego dodawali?
Poprzedni numer przyszedł mi z taką naklejka adresową a na tym długopisem było tylko napisane moje pierwsze nazwisko ( mam dwa panieńskie i męża i na to pełne przychodziły przesyłki) i numer domu, bez ulicy ani miejscowości. Myślę wiec , ze ktoś go otworzył na poczcie albo niemota listonosz włożył do innej skrzynki i ktoś sobie otworzył.
Pierwsza paczka ze słoiczkami mi nie doszła. Teraz przyszły próbki: misiowy ogródek,nan ha-a, sinlac. Z tego ostatniego się cieszę, bo się wahałam czy kupić dla Miku a tak to przetestujemy.

Witam wieczorkiem juz nie chce pisac jak mi mały dał ciś w kość:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Nie mam na niego bata ani siły :no::no::angry::angry::angry:Możesz gadac ,gadać a on swoje dalej...............
To co było rano to pestka teraz dał naparwde popalic :-(:-(:-(:-(:szok:
Pojechał teraz z A do apteki na siłe mu go wcisnęłam bo mogę w spokoju mała uspić i własnie mi padła :-)Przynajmniej spokój na chwilę .podejrzewam,że nie długo pospi bo żeby i znów marudzi.pojechali mi kupić Dentinox bo sie skończył i na zapas wolę mieć :tak:Bo jak zacznie....Dzis od 5:30 już nie dała pospac kopała ,rzucała się potem wrzeszczała i marudziła -a zębów dalej nie widać .Boziu jak ona tak juz zawsze bedzie to nie wytrzymam dłużej .A już też nie może :no:
Ileż można nie spać????:dry::dry::dry:Wyobraźcie sobie,:eek:

Już nie mam siły..........

Wiecie ten facet co wylicytował moje spodnie nadal nie odbiera i nie odpisuje na maile.Podałam nr konta i też nie wpłacił i co pisac do allegro???Mogę w takim razie jej wystawic raz jeszzce????????

reklama
Hej,
Fajnie macie z tymi próbkami z nestle.
Ja mialam ciężki dzień, dużo pracy, ale maly byl w sumie grzeczny. Zmęczona jestem i jeszcze musze wysluchiwać, że mój powinien isć na piwo bo ciężko pracowal caly tydzien. no a ja siedzialam na d.... i nic nie robilam. tak bym chciala mieć chociaż trochę czasu dla siebie.
zmykam
papa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry