reklama

Majóweczki 2008

Wszystkiego najlepszego dla szesciomiesiecznych dzieciaczkow :-):-)

Cosmolady moze nie wpisujesz duzych czy malych liter z tego kodu??

Ja zaglosowalam 2 razy podajac dwa adresy ale tylko na jeden dostalam maila zwrotnego z linkiem :baffled:

reklama
Cześć dziewczynki,

Strasznie zimno dziś...brrrrrrrrr...pokoik Ami już prawie pomalowany, jutro tylko jeszcze kosmetyczne poprawki, kładzenie wykładziny i skręcanie mebelków, ach i wiercenie :sorry2:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO SZEŚCIOMIESIĘCZNIAKI!!!

jak mamy ochote to sie przytulamy ,potem kazdy sie zawija w swoja koldre i juz a ja swoja wsadzam sobie miedzy nogi i ide lulu.Tak lubie najbardziej :-)

:-D:-D:-D to zupełnie jak ja :tak::-)

Aurelia dzięki za cynk, co do kołdry, spojrzę na nią jak będę w IKEA :tak:
Aurelka głos na Mikołajka oddany, ale jeszcze linka, do potwierdzenia nie otrzymałam :-( Fotka cudna :tak::-)

Kathy cóż za straszna historia, współczuję...nie fajnie, gdy odchodzą ludzie, a szczególnie, gdy odchodzą młodzi, a już zupełnie nie fajnie, gdy w takich okolicznościach [*]

Też ostatnio zastanawiałam się, co się dzieje z Polką...POLKA WRACAJ DO NAS!!!

Ola ni zapomnij o nas, ale jak mus to mus, pracuj, tylko się nam nie zapracuj Kochana

Dotkass pisałaś ostatnio, że kupowałaś Ami wykładzine czy tam dywan powiedz mi ile dalaś? Tak z ciekawości pytam, też muszę się za czymś rozejżeć

Tak, kupowałam wczoraj i powiem szczerze, że przeraziły mnie ceny wykładzin, bo ta co nam się podobała najbardziej, taka dywanowa wyszła by do pokoiku Ami, dość małego, bo 2,20 m na 4 m ponad 800 zł :szok:, a że mieszkanie wynajmowane, a dziecko małe, więc wykładzina będzie zalana, zachlapana itp, to szkoda mi było wywalać tyle kasy, a wczoraj pojechałam do KOMFORTU i znalazłam śliczną wykładzinę za 29,95 zł za metr, wyszło mnie niedużo ponad 260 zł, więc myślę, że cena przystępna :tak:, ale dziwne, bo w jedym KOMFORCIE, ceny różnią się kolosalnie od innego sklepu tej samej sieci

http://www.komfort.pl/wykladziny-dywanowe/index/000033/RFpJRUNJxJhDWS9EUlVLT1dBTlk= my wzięliśmy serduszka plus, w rzeczywistości wyglądają ładniej

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry