reklama

Majóweczki 2008

Hmmmm, odechciało mi się spać...mykam na dymka, a jak nikogo już nie będzie wtedy się pożegnam i pójdę do łóżeczka, no chyba, że cosik się rozkręci ;-)

reklama
Dotkass, taką kołdrę kupisz w ikei, widziałam.
A jak już zaakceptują zdjęcie Mikołaja do konkursu to Wam dam linka.

Hannah, jak ja mojemu odmawiam to idzie spać...tak mu zależy, ha ha ha
A śmierdzące poduszki, to tema rzeka. Ja J muszę posciel zmieniać dwa razy częściej, niż sobie. tak się w nocy przykryje kołdrą, że cały pływa. Ale wciąż mi mówi, że on tak lubi!

Dotkass, taką kołdrę kupisz w ikei, widziałam.
A jak już zaakceptują zdjęcie Mikołaja do konkursu to Wam dam linka.

Hannah, jak ja mojemu odmawiam to idzie spać...tak mu zależy, ha ha ha
A śmierdzące poduszki, to temat rzeka. Ja J muszę posciel zmieniać dwa razy częściej, niż sobie. tak się w nocy przykryje kołdrą, że cały pływa. Ale wciąż mi mówi, że on tak lubi!

My tez jak spimy razem to zawsze kazdy pod swoja..nie wiem czemu kiedys sie meczylam i spalismy pod jedna? Nie lubie sie przyklejac a tak zawsze jest jak sie przytule do swojego R, zaraz mi jest goraco,on zreszta to wogole chodzacy grzejnik a ja nie lubie uczucia klejenia sie ciala fuj...jak mamy ochote to sie przytulamy ,potem kazdy sie zawija w swoja koldre i juz a ja swoja wsadzam sobie miedzy nogi i ide lulu.Tak lubie najbardziej :-)

Siedzialam teraz i nagrywalam na plyty bajki i muzyke dla Vanesski z ARESA,czekam az sie kolkjne teraz sciagna.
Ide tez juz spac.Dobranoc
kissW11.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Dla nas koldra 2*2.2 jest za mala.W nocy czasem sobie wyrywamy bo ja uwielbiam spac cala owinieta koldra.

A co do korkow warszawskich to tydzien temu wracalam z basenu z potockiej i do trasy torunskiej jechalam ponad pol godziny czyli tyle ile normalnie zajmuje nam dojazd do domu (ok 16km )

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry