Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

matka z dzieckiem ma pierszenstwo wejscia
wszedzie
nastepnym razem popros ksiazke skarg i zazalen
co za babsko.
troche mi zimno
musze chyba kupic grubsza.
milych snow kobiety:-):-)Ja wpadłam na pomysł zakupienia dużej kołdry 220x200, bo jak mała lądowała u nas rano w łóżku to albo ja, albo mąż był odkryty. A teraz komfort, mogę z siebie zrobić naleśniczka. Lubię się obwijać kołdrąbo podwójna kołdra nie wchodzi w grę, czuła bym się jakbym spała sama, a muszę się tulić do męża w nocy.
Hannah i Dotkass, ja też podzielam Wasze zdanie!
Tylko, czy jak ja Wam wkleję takiego linka, to się nie pogniewacie?
jestem z Tobą maleńka ;-)
:-)
haha, grzecznie odmówiłam. Teraz biedak ćwiczy ciosy karate przed lustrem tzn pozbywa się nadmiaru energii chyba hihihiKlej maleńka klejTylko, czy jak ja Wam wkleję takiego linka, to się nie pogniewacie?

Mój się poci jak dzika świnia, jego jasiek tak strasznie śmierdzi, ze rano jak wychodzi do pracy to rzucam go na podłogę haha. On lubi "swój męski zapach"No ja jakoś nie mogę znaleźć takiej kołdry, a co do tulenia się do R, jakoś nam to nie przeszkadza, odkrywam jego boczek, swój boczek narzucam kołdrę na kołdrę i jest ok, a jak mam ochotę powyciągać się to mam swoją własną ;-), chyba juz za stara jestem, bo potrzebuję wygody, no i chyba za długo jednego chłopa się trzymam, bo czasem mam dość spać przytulona, po prostu mi za gorąco, tymbardziej, że jestem mały kaloryferek, mi zimno, bo oddaje ciepło, często, gdy spaliśmy przytuleni budziliśmy się spoceni, a ja tak nie lubię