wrublik7
maj'08 grudzień'10 maj'12
Hejka! ja chyba juz nie nadrobie zaleglosci w czytaniu co tu napisalyscie... ale to wszystko przez moj komputer. Córcia mi rosnie strasznie szybko.... kiedy ten czas leci jak szalony 
ale tak wogole pozrdawiam wszystkich cieplutko i prosze jak ktos ma chec i czas (2minuty) to niech zaglosuje na moja corcie w konkursie, zreszta innym tez polecam uczestniczyc
link do glosowania jest tu Śpię zdrowo
i nie zapomnijcie pozniej potwierdzic w mailu swoj glos
dziekuje serdecznie!
buziaczki :-)
ale tak wogole pozrdawiam wszystkich cieplutko i prosze jak ktos ma chec i czas (2minuty) to niech zaglosuje na moja corcie w konkursie, zreszta innym tez polecam uczestniczyc
i nie zapomnijcie pozniej potwierdzic w mailu swoj glos
dziekuje serdecznie!
buziaczki :-)
Jak dla mnie niemal srodek nocy. Rano babcia ja przewija i karmi :-) ale nie wiem co bedzie po powrocie do domu.
. Korki w Wawie dziś koszmar, cały dzień, pewnie przez ten cholerny strajk SOLIDARNOŚCI
, więcej czasu spędziłyśmy w aucie niż w sklepach, ale przynajmniej Amelcia pospała, dobrze, że autko nam nie wiele pali, bo tylko 4 l na setkę
, więc mogłam sobie w korkach stać i stać
, teraz śpię w koszulkach lub t'shirtach, chociaż u nas w mieszkanku jest bardzo gorąco...mój R śpi w t-shirtach, lub bez zależy, a co do kołdry Kathy my sobie na wzajem podbieramy kołdę, a raczej podbieraliśmy do czasu, bo teraz śpimy pod dwiema i każdy ma swoją, każdy ma spokój, a że mamy duże łóżko, bo 160 szerokość to ciężko znaleźć tak dużą kołdrę niestety. A w sumie jak z rana biorę Ami do nas, między nas to nie ma problemu wtedy z kołdrą, bo kładę ją pod swoją i R jest cały czas przykryty

, przypomniałaś sobie że kiedyś coś napisałaś no to głosy się przydadzą.