reklama

Majóweczki 2008

Hej Kochane,

No i zalożyl wreszcie tą piżamkę. Pomarudzil ale zalożyl. Chodzi o to, że jak on bierze prysznic wieczorem to potem zaklada bluzkę gdzie ja prasuję kilka godzin, potem ją rzuca gdzies jak idzie spać. to się wkurzylam i powiedzialam, musi być jakiś szacunek dla mojej pracy. A ja zwykle śpię bez majtek, po co potem męczyć się z e ściąganiem:-D:-D On zwykle też na golasa.

A mnie boli glowa. Bylam na spotkaniu z menadżerką, gdzie jestem wolontariuszką. mialam się określić jakie mam plany, milo bylo z kimś pogadać.
O 14 mamy szczepienie, kurcze boję się trochę bo maly ciągle troszkę kaszle, nie wiem już tydzień temu odwolywalam. powiem, żeby go zbadali, bo ja sama nie zdecyduje.

reklama
Panna_migotka, no niezła akcja z tamtą opiekunką!! Ja mam to szczęście, że pracuję w domu i mam wszystko na oku.. ale tak naprawdę idealną nianią to była ta przyjaciółka obecnej, o której Wam pisałam.

Właśnie poszłam na piętro, a tam.... Maksio golutki jak go Bozia stworzyła siedzi na nocniku w pokoju. Powiedziałam niani, że wyobrażam sobie, że w tym układzie to ona będzie podejmowała decyzje, a nie trzyletni Maks, bo on ją równo wykorzystuje. Zobaczymy czy to zadziała....

Olu kurcze pogadaj z nią, bo mi się wydaje, że rodzice dyktują zasady a nie niania. to ona ma się dostosować, nawet jak jej coś nie odpowiada. ja bym spróbowala tamta namówić jeżeli bylaś zadowolona, a co tam.

ola pewnie,musisz stanowczo.starszym pania ciezko wytlumaczyc.mysla ze wiedza lepiej bo wiecej przezyly itd.:angry:jak moja mama czy tescowa:angry:dobrze ze miezkamy sami:-)
jade nago rzeczywiscie lepiej bo to mniej sciagania:-D:-D ja wiem cos o tym:-D
panna migotka to mialas nianie,nie wiem co bym takiej zrobila.dlatego coraz zadziej mysle o pracy:no::no:
uciekam.maly zjadl i idziemy na spacer papatki:-)

Jade, próbowałam, ale to są przyjaciółki i tamta wróci tylko wtedy, jeżeli ta sama zrezygnuje.... hmmmm ciężko ciężko, a że płacę jej dobrze jak na tutejsze warunki to chyba nie zrezygnuje sama.

Tak. Zwłaszcza producenci.
Wiecie co najlepiej zlinczujcie mnie od razu. :wściekła/y:
Po kiego grzyba ja to mówiałam....:dry:

Nie kochanie nikt nie chciał Cie urazic a jeżeli sie tak poczułas -przepraszam.
Pozatym na forum wyrażamy swoje mysli i zdanie.Ja mam takie ,że lepiej poprostu kupić tanszy a nowy niż uzywany i nie wiadomo z jaką historia ,no chyba ,że po kimś kogo znasz i wiesz ,że nic mu nie było.Lub po starszym dziecku:tak:

Dobra ide wziasc sie za jakas robote,o kurna zapomnialam wyjac kuraki z zamrazalnika,to lece dzis na drugie bedzie pomysla na ....kuraki w sosie czosnkowo ziolowym.
A Vanesska wlasnie wylala mi kubek picia na kanape tapicerowana:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie zdazylam polozyc koca na nia echhhhh:crazy:

No a ja dzis pichce te pałki z kurczaka w tym woreczku z winiar i zobaczymy czy taki dobry-tak zachwalają;-)
Nie wiem jak wyjde w taka pogode Z mała -daleko nie mam ale jednak leje i wieje .My na 15 00 do tej poradni rehabilitacyjnej po nastepną serię ćwiczeń a na dodatek mała i zasnęła a tu zaraz trzeba budzic ,Dobrze,że nie daleko mamy jakieś 10 min drogi:-p

Olu - to trzeba obmyśleć plan jak sprawić by sama zrezygnowala:-) Może jak będziesz jej cześciej zwracać uwagę, sama nie wiem, albo po prostu szczerze pogadać. Najważniejsze, żebyś Ty byla zadowolona

Kurcze no nie dadza mi po kilkac moje corcie ;-) Ciagle cos musze przy ktorejs robic,albo rysowac,albo tanczyc,albo czytac albo sobie chodzilismy teraz z Klaudia :-) wczesniej jak podejmowalam probe jej postawienia pinowo to odrazu uginala nogi z tego ciezaru a dzis pieknie trzymana pod pachami stala i sobie chodzilismy dookola pokoju po dywanie a ona przebierala nozkami jedna po drugiej lewa prawa lewa prawa super :-) Teraz poszal spac wiec musze zrobic cos w domu
Olu no chyba tylko ci to pozostalo,zaczac byc mniej mila dla niej ;-)
Kathy mi te kurczaki smakuja,ale jest tez z papryka ten pomysla na .... ale nam nie podeszlo,byly zbyt gorzkie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry