Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale swieci tez slonce i pewnie szybko zginie
najlepsze zyczonka dla corci:-)
Jestem ze wschodu. Książeczkę dostałam. Dostałam tez ostatnio próbki, 2 razy gazetkę, pierwsze próbki słoiczkowe nie dotarły. Książeczka ( broszurka w zasadzie) też przyszła w rozwalonej doszczętnie kopercie, właściwie cały bok był urwany, ale to już nie kwestia regionu tylko Poczty Polskiej. A może i regionu, bo dużo czasu minie zanim na tej ziemi wykiełkuje jakiś inny dostawca poczty.Iwonka,miałam już wcześniej zapytać...te książeczki Gerbera to dostałyście jeszcze po wypełnieniu tych ankietek w szpitalu? jeśli tak, to kolejny dowód na to, że Ci na zachodzie mają lepiej....u nas na wschodzie nie przysyłają ani Twojego maluszka ani Gerbera :-(
niewiedzialam slyszalam ze jakies prezenty lyzeczki itd sliniaczki ze na roczek tez cos wysylaja wiem ze tez po tych ankietach dzwonia do mnie wlasnie jakies firmy i zapraszaja na pokazy (nie poscieli ) ;-) ale jakies masaze itd i ktoregos razu pytam skad maja moj numer nic nie barlam na raty itd nic nie wypisywalam (przetwania danych bleble) i gosciu mowi ze moze byc z ankiety w szpitalu 

i zimno...
do jutra chyba przysla tego maila:-)

na tesciowa.jest tak daleko a i tak cos zawsze wymysli zeby dobic
i zeby wiedziec o co jej chodzi??!!Cisnienie mam chyba 400
musze jej wreszcie cos powiedziec!