reklama

Majóweczki 2008

Witam weekendowo,
wszystkiego najlepszego dla naszych kochanych półroczniaczków!!!
A u nas śniegu brak :-(:-(:-(. Świeci za to słonko od samego rana. Nawet w nocy wstawałam i wyglądałam przez okno sprawdzić, czy pada w końcu ten śnieg :-D:-D:-D.

reklama
witam sie i ja:-)
U nas tez pada snieg:szok::szok:ale swieci tez slonce i pewnie szybko zginie
Aurelia zaglosowalam ale mail nie przychodzi,czekam
Polka witam i tez zaglosowalam:tak::tak:najlepsze zyczonka dla corci:-)

witam
athy bo rodzina zawsze spotyka sie na slubach i weselach :tak:
co do sniegu u nas tez pieknie :-)ale musimy siedziec Darus kicha i czasami kaszlnie jeszcze:-(

Polka witam mi nie idzie ta strona
Aurelia napewno zaglosuje na Mikołajka ;-)

panna migotka no to nie ma na co czkeac i zmieniac na zimowki bo nie ma zartow

A ja ostaztnio kupilam bombki na choinke bo nic na nia nie mamy hehe;-)tylko te babki co kupilam teraz

ide robic kawcie

Witam
Iwonka,miałam już wcześniej zapytać...te książeczki Gerbera to dostałyście jeszcze po wypełnieniu tych ankietek w szpitalu? jeśli tak, to kolejny dowód na to, że Ci na zachodzie mają lepiej....:-D:-D u nas na wschodzie nie przysyłają ani Twojego maluszka ani Gerbera :-(
Jestem ze wschodu. Książeczkę dostałam. Dostałam tez ostatnio próbki, 2 razy gazetkę, pierwsze próbki słoiczkowe nie dotarły. Książeczka ( broszurka w zasadzie) też przyszła w rozwalonej doszczętnie kopercie, właściwie cały bok był urwany, ale to już nie kwestia regionu tylko Poczty Polskiej. A może i regionu, bo dużo czasu minie zanim na tej ziemi wykiełkuje jakiś inny dostawca poczty.

Ja dostaje wszystko w nalezytm stanie
szopek a sloiczki tez wysylaja :confused: niewiedzialam slyszalam ze jakies prezenty lyzeczki itd sliniaczki ze na roczek tez cos wysylaja wiem ze tez po tych ankietach dzwonia do mnie wlasnie jakies firmy i zapraszaja na pokazy (nie poscieli ) ;-) ale jakies masaze itd i ktoregos razu pytam skad maja moj numer nic nie barlam na raty itd nic nie wypisywalam (przetwania danych bleble) i gosciu mowi ze moze byc z ankiety w szpitalu :sorry2:

Hej hej
Polka, wooooow, witaj!! Gdzieś Ty się podziewała?

Dziękujemy za wszystkie głosy:-). I my będziemy oddawać głosy na Was.

My zaraz odpalamy wrotki, jedziemy do znajomych.
Śnieg już się topi, było go i tak mało. Ale wyskoczę sobie w nowych kozakach, a co!
Słoneczka życzę!

hej dziewczyny
u nas ZIMA!!!! pieknie jest ale powiem wam musimy kupic sanki bo wozkiem nie moglam kurde nawet do sklepu isc... lod wszedzie wow:szok::szok::szok: i zimno...

a my dzisiaj nie dziemy z Adasiem na basen bo nadal pokasluje a przyjed=zdza siorka i mamy sobie zrobic wyzerke juz salatka Gyros zrobiona...

widze ze weekend to nikogo nie ma ale ja postanowilam zajrzec

witam
Aurelia nadal nic nie ma,czekamy dalej.Moze dlatego ze weekend:dry:do jutra chyba przysla tego maila:-)
A ja dzis sie tak wscieklam:angry::angry::angry:na tesciowa.jest tak daleko a i tak cos zawsze wymysli zeby dobic:angry::angry:i zeby wiedziec o co jej chodzi??!!Cisnienie mam chyba 400:angry:musze jej wreszcie cos powiedziec!
Wy tez takie mamcie zmory?:dry:

reklama
Witam.Dopiero wrocilismy z zakupow z CH.
W carrefour sa obiadki bobovity 3 paki 190g za 8.40 (dwa dania + deser mleczny) a na sztuki za sloiczek 3.40 wiec sie oplacalo kupic 3 paki.
Zaraz po czytam co tam u was.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry