reklama

Majóweczki 2008

Hej, ja witam się wieczorowa pora. Mała usbęła o 17 i jeszxcze spi. Kiedy my ją wykapiemy. Chyba zaraz będę ją rozbudząć:szok: W nocy Zuzia spała w swoim pokoiku po raz pierwszy. Chyba już ją tam zostawimy. Chociaz musze do niej latać żeby ją w nocy nakarmić to jakoś dam radę:tak:

U nas tez biało i zimno.

Głosiki oddane:tak::-)

Lecę budzić Zuzannę:tak:

reklama
kwiateczek- jak kiedys cie wpuscimy na zamkniety to ci glowa spuchnie jakie mamy tesciowe i mamuski i wogole... wiec spokojnie wiec dasz rade jak my wszystkie...;-);-);-)

co do nas siedzimy i jemy Adas dzis usnal piernikiem zjadl wykapalam go i kimka.. swietnie bo wieczor jest dla nas

Witam się i ja wieczorową porą obleciałam wszystkie poboczne wątki a teraz spadam na "Mam Talent" bo bardzo lubię ten program, pewnie mnie już później nie będzie więc życzę Wam udanego wieczorku no i przespanej nocy;-):-):-):-)

Witam kolejna majoweczke :-)
A w koncu sie pomylilam bo za 3 paki placilam 8.19 ;-)
Mnie boli glowa,na dworzu zimno i lezy troszke sniezku.Jutro moj R jedzie z kolega na fuche przewiezc meble a ja z kolezanka i synkiem jej bedziemy razem na nich czekac przy piwku ;-)
Weszlam tez na chwile do SMYKa i sie przerazilam cen zabawek,skad oni maja takie ceny? Np ten kucyk co chce kupic Vanessce w Tesco czy innym markecie kosztuje ponizej 90zl a w Smyku 140zl,a takich zabawek duzo drozszych widzialam wiecej.

hej
Agapaszko witaj:-)Moj Konradek jest o 4 dni starszy od Twojego synka ale wymiary maja chyba te same:-D:-D:-D
Polka ja tez ogladam MAM TALENT:-) szkoda ze nie mam piwka rozluznilabym sie troszke:tak)maly spi...
Wiecie ochlonelam troche:dry:ale nie przepuszcze:angry:tesciowas chyba cos czuje bo nie dzwoni:angry::angry:a moze ja zasypalo:-D:-D

reklama
Kamilka u mnie sytuacja jest troche inna.M nie mamy slubu,jak juz sie naprawde wkurze to poprostu sie spakuje:no:tylko dziecka mi szkoda ale ilez mozna sluchac od ludzi:angry::angry:kiedys powiedzialam ze jesli jej sie cos nie spodoba niech mi powie a tu masz:angry::angry::angry:ech szkoda slow

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry