reklama

Majóweczki 2008

dzien dobry :) Jestem i ja. Moja niunia wlasnie szaleje w lozeczku bo jest spiaca a nie moze sobie zasnac, piszczy jak szalona:-D

ale ja wam zazdroszcze ze jestescie w polsce:-(

reklama
dzień dobry majóweczki
nie wyrabiam ostatnio z pisaniem nie dość że moja córcia mało śpi w dzień to jeszcze noce mamy takie że pożal się Boże :-( to nawet nie chodzi o to ze się budzi bo to byłby pikuś ona się budzi i nie śpi jest kurcze wyspana i ma ochotę gadać i bawić się i oczywiście głośno domaga się towarzystwa drąc się wniebogłosy mama i jest przy tym cudna i słodka tylko ja na rzęsach chodzę :-(jak czytam o tym że Wasze dzieciaczki przesypiają całe noce to czasem płakać mi się chce bo nam się taka akcja przez prawie 7 miesięcy jeszcze nie udała :no:
nie jestem ekspertem w dziedzinie dzieci, ale moja teściowa powiedziała, żeby mała spała 2 razy dziennie. Ostatni sen powinien kończyć się w granicy godziny 16stej. Potem przetrzymuję mała do godziny 20stej. Kąpiel, butla i do łóżeczka. Jak nie dokarmię jej ok. 23 to na bank obudzi się o 2 i się zaczyna: jest głodna, potem chce się bawić i ok 2 h z głowy. Może próbujesz zrobić w podobny sposób co ja. Może pomoże;-)

Ja właśnie pije kawę. Bez czegoś słodkiego :-(. Mam ograniczyć węglowodany i wrzucić dietę dla cukrzyków.. Czy sa jakieś ciasta dla cukrzyków?? :confused:

Na początek chciałam pozwiedzać. W Danington co roku jest festiwal rockowy. Bardzo chciałam tam pojechać. W przyszłości miałam nadzieję, że udami mi się dostać do jednej z angielskich firm mających w Polsce przedstawicielstwo i może udałoby mi się wyjechać do "centrali" na jakiś staż itp.

Marlene masz bardzo fajny suwaczek. :-D

reklama
hej dziewczyny

ja dzis pojechalam do MOPR w celu zalatwienia papoierkow
i sie zalamalam koszmar, nic nie moge dostac nic mi sie nie nalezy zostalo mi zgryzac sciany:dry::dry::dry: jeszcze mnie jednba zalamala ze jak pracowaLAM wiecej niz 3 miesiace to nie moge isc n staz:angry::angry::angry: ale zadzwonilam do PUP i okazalo sie zer to nie prawda..:dry::dry::dry::dry: az mnie glowa z nerwow rozbolala

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry