reklama

Majóweczki 2008

reklama
Spuper by bylo jakbyscie sie spotkaly w realu,tam z dala od kraju :-)
Kwiateczek na drugiego balwana nie mialam juz sniegu. ;-)
Kathy tak w TESCO jest duzo zabawek firmowych(wogole wszytskiego jest duzy wybor roznych marek danego produktu),ja zreszta ten sklep lubie najbardziej,jest wszystko jakos w nim w ładzie,duzo miekjsca,zawsze swieze mieso i ceny maja naprawde dobre .Najczesciej jezdzimy do Tesco,no chyba ze Vanesska chce do dzieci wtedy musimy jechac gdzie indziej.No i sa w Tesco ciszki CHEROKebardzo ladne i dobrej jakosci :-)
Zjadlam teraz kolacyjke i chyba sie zarak klada,moze na allegro jeszcze wskocze :-)

Ostatnia edycja:
Iwonka w PL jeszcze bedzie a tu trudno powiedziec:-)musialam skorzystac z okazji:-D:-Dlepilam je 15 min.Teraz juz prawie nie ma znaku po sniegu:dry:moje BALWANY zginely:szok:tyle pracy:-D:-D Oki teraz to juz naprawde uciekam:-D:-D:-D papatki

Ach zapomnialam najwazniejszego....to chyba dlatego ze sie rozluzniam przy piwku(drugim)
Rozmawialam z tesciowa:dry:powiedzialam wszystko co mysle:angry:a ona jak sie spodziewalam wyparla sie wszystkiego:angry:niespodziewala sie ze w ogole sie odezwe hiii:dry:i ze wiecej tam nie pojade oo:-):-)

hej, nie miałam dziś czasu żeby zajrzeć, ale na szczęście nie pisalyście dużo i już wszystko nadrobione :tak:

Ja własnie też najlepiej lubię Tesco chyba ze względu na Cherokee ;-)

Bałwanki fajne, u nas tez mnóstwo śniegu i ciagle pada, wzięłam dziś Maje na chwilę na dwór-poszła ze mną do cukierni, bo nie chciałam na więcej jak chora bya, śnieg jej się podobał, marzy mi się taka prawdziwa zima jak za dawnych czasów- nie to, że lubię zimy, ale dzieci radochę by miały

Ide poczytać zamknięty i spadam spać, Dobranoc

Cześć Dziewczyny!
Czyżbym dziś była pierwsza? :-)
Jeśli chodzi o TESCO, to powiem Wam że znajoma pracuje na dziale odzież dziecieca i powiedziała mi ze najlepiej kupowac pod koniec stycznia, mają wtedy roczny remanent i wszysko idzie na 70% z zeszłego roku :-) Ja będąc jeszcze w ciaży w styczniu nakupiłm za 300 zł ciuszków, warte były ponad 700 zł!! Wiec sie naprawde opłaca, do dzis ich uzywam, bo kupiłam wieksze romiary:-)
A my dziś na szczepienie:-)
Zaraz sie ubieramy, miłego dnia Laseczki:-)

reklama
dzień dobry majóweczki
nie wyrabiam ostatnio z pisaniem nie dość że moja córcia mało śpi w dzień to jeszcze noce mamy takie że pożal się Boże :-( to nawet nie chodzi o to ze się budzi bo to byłby pikuś ona się budzi i nie śpi jest kurcze wyspana i ma ochotę gadać i bawić się i oczywiście głośno domaga się towarzystwa drąc się wniebogłosy mama i jest przy tym cudna i słodka tylko ja na rzęsach chodzę :-(jak czytam o tym że Wasze dzieciaczki przesypiają całe noce to czasem płakać mi się chce bo nam się taka akcja przez prawie 7 miesięcy jeszcze nie udała :no:
anusia dzięki za wieści o tesco lubię ich ubranka i jak się dać coś zaoszczędzić to super:tak::tak:
miłego dnia kobietki co byście nie pomyślały że całkiem o Was zapominam :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry