kwiateczek
majowa mama `08
kinna odpowiedzialam na zakupowym.musze konczyc bo G chce kompa gotow mnie zaraz pobic
za dlugo siedze hee teraz wie jak to jest:dobrej nocki:-)
za dlugo siedze hee teraz wie jak to jest:dobrej nocki:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
za dlugo siedze hee teraz wie jak to jest:dobrej nocki:-)
A po co wam sie meczyc i czas tracic jak słoiczki są ok.i cenowo taniej wychodzi a czas jaki zaoszcedzony;-)Znajdz marchewke ekologiczna i inne warzywka(graniczy z cudem) dotego miesko eco i gotowanie na parze w sterylnych warunkach(no może przesadzam lekko) to na jeden pies wychodzi.Mi tam pasi,że są słoiczki choc rzadko narazie korzystamy

Szajba albo za dużo Terminatora ;-)To pisałam , ja SZOPEK, która daję czasami słoiczkowe danie i która pilnuje , żeby odpowiednie dyskusje były na odpowiednich watkach![]()

co do cieleciny to pediatra powiedziala zeby nie dawac dziecku bo to niedojzale mieso
tylko drob,wszystko co lata i krolika:taka:tutaj zreszta cieleciny nie ma nawet w sloiczkach.ja jak juz pisalam daje te same warzywa co nam tylko je spazam wczesniej
moja kolezanka wrocila do pracy tydz temu i nie mam nawet z kim pogadac.dzwonilysmy do siebie a teraz ciszaaaaa,nie mam z kim na spacer wyjsc
we dwie bylo weselej.
. U nas paskudna zima. Nadrobię oże wieczorkiem wasze posty.