reklama

Majóweczki 2008

Zapomniala dodac ze nasze krzeselko jest na czterech kolkach i dwoch stoperach.fajnie bo jak jestem w kuchni to wkladam malego i jedziemy:-):-)
Kamilka naprawde musze uwazac.jestem zla na siebie:angry::angry:tymbardziej ze nmaly juz raczkuje i migiem z lozka moze zleciec.musze go przebierac na podlodz jak TY:-)
oki uciekam malemu dac zupke i na spacer.maly dzis wstal o 9.30 tak wiec jest juz marudny:-)o tej porze zazwyczaj spi.papa

reklama
Witam

Wszystkiego najlepszego dla Nikoli, Klaudii i Mikolajka :-)

Panna migotka, Cfcgirl moja Ania polubila lezenie na brzuszku od momentu jak polozylam ja na lozku, za ktorym jest lustro i widziala nasze odbicia.Byla tym tak zafascynowana ,ze zapomniala iz lezy w pozycji, za ktora nie przepada :-D:-D

Kinna mnie bardziej podoba sie ten jasniejszy kolor (nature ?)

Ostatnia edycja:
Witam.
Oj dziewczyny, dziewczyny :no2:.
Zabawię się w służby porządkowe, ktoś będzie chciał coś kupić ( np. krzesełko) i będzie szukał po wszystkich wątkach. Piszmy o kupnie czegoś na wątku o zakupach i wtedy będzie można prowadzić rozmowę przez parę stron, a nie ucinać temat. Szukałam informacji na temat łóżeczek turystycznych , wiem, ze nieraz była mowa a na wątku o zakupach znalazłam parę wpisów tylko.
Ostatnio wybierałam krzesełko i też nic nie mogłam znaleźć.

Kinna mnie bardziej podoba sie ten jasniejszy kolor (nature ?)
Czyli 1:1 jak na razie:-D

Szopek mea culpa. Ja zaczęłam - w pewnym sensie - rozmowę o krzesełkach... choć przyznam się szczerze, że chciałam tylko iwonce powiedzieć, że już musimy je kupić, bo mała zbyt często siada do pionu. a co do wózka to przeprowadzam tylko ankietę w sprawie koloru. :-)

Panna Migotka no tak ty jeszcze musisz uwazac na alergizujace rzeczy..hmm a patrzylas na te sloiki gerbera danie miesne bez marchewni,jest tez chyba od 6 miesiaca.Co do Bebilonu to w sumie na kazdym mleku jest napisane zeby konsultowac z pediatra.....tylko nie wiem w jaki sposob moze decydwoac co podac dziecku,to raczej ja jako matka metoda eliminacji wiem jaki produkt pasuje Klaudi i jej organizmowi,no ale zawsze poradzic sie jej mozna jak np u ciebie gdy sa problemy z zaparciem....Kaszki jak masz bananowe to tez moze nie dawaj tylko inne jesli juz.

Ok przenosze posty do odp watkow...

reklama
wszystkim sześciomiesięczniaczkom buziaki :tak::tak:
KINNA cała rzecz w tym że Majka śpi w ciągu dnia dwa razy łącznie nie więcej jak 2-2,5 godzinki ostatnia drzemka kończy się najpóźniej o 16.30 kąpana jest o 19.30 a w kwestii dokarmiania to rzecz ma się tak że ja jeszcze ciągle karmię piersią wieczorem Majka wypija jeszcze jakieś 90-150 ml mieszanki zależy jak chce i jeszcze 3 tygodnie temu budziła się w nocy raz koło 3-4 a teraz to nie wiem co się dzieje głodna nie jest bo na wadze przybiera dobrze nawet aż za dobrze :sorry2: może to zęby bo ja już nie mam za bardzo innych pomysłów
Panna Migotka to jaskby co apraszam do mnie niech się Majka bawi z Iśką a my pójdziemy spać :-) a co do zaparać Twojej córci to napewno zbyt małó pije skoro je już inne pokarmy oprócz cycusia na kupkowe problemy jest najlepszy soczek jabłkowy przecierowy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry