reklama

Majóweczki 2008

A zapomniała bym napisać, mała wczoraj jechała pierwszy raz w większym foteliku tym 9-25 kg, strasznie jej się podobało, w końcu wszytsko widziała, a że jeszcze jechaliśmy tym nowym autem, a ono jest wysokie to podziwiała z otwartymi ustami:-D

reklama
Witam i ja...niestety znowu z pracy, więc tak szybciorem....bo stos roboty czeka, ale nie mogłam sobie odmówić przyjemności spotkania z Wami chociażby wirtualnie :tak:
u nas ślicznie, biało i dzisiaj nawet bardzo przyjemnie, bo wczoraj to tragedia była - tak wiało...nie wiem, co się dzieje, ale podejrzewam zęby - Mateuszek, jak wcześniej budził się raz w nocy, to dzisiejszej spał może w sumie ze 3 godzinki...zasnął po 20, po 22 obudził się ze strasznym płaczem - naprawdę jeszcze takiego nie słyszałam i z 15 minut zajęło nam uspokojenie go - chyba coś mu się przyśniło, a potem przez całą noc musiał spać ze smokiem w buzi, co mu wypadł to była pobudka - to pierwsza taka noc... i mam nadzieję, że ostatnia...:szok:

Półrocznym majowym dzieciaczkom życzę wszystkiego, wszystkiego najlepszego

przepraszam, że nie odpisuję Wam wszystkim, ale postaram się to zrobić wieczorkiem aaa, zapomniałabym, że mam jeszcze do Was ogromną prośbę o oddanie głosów na Mateuszka, z góry dziękuję :tak:

życzę miłego i spokojnego dzionka

No właśnie, zapomniałabym, 100 lat dla małych solenizantów!!!

Mamy trzeciego ząbka, to pewnie dlatego miałam takie noce ostatnie :baffled: Chociaż kupa chyba też złożyła się na to wszystko.

Iwonka, Iga je gerbery, ale na razie tylko obiadki po 5 miesiącu i to te bez mleka, bo jeszcze staram się wyłapać, z czego jest uczulenie. W tych po 6 miesiącu zazwyczaj jest mleko i koperek, na który jest uczulona na pewno. Muszę rzeczywiście spróbować bobovitę, bo jeszcze tych z mięsem jej nie dawałam. A nuż załapie :-) A jabłuszko zjada praktycznie codziennie, w wielkich bólach, ale zazwyczaj się udaje (no chyba że jest z jagodami, to wtedy buzia zamknięta na cztery spusty :-D).

Kupiłam wczoraj bebilon comfort dla dzieci z tendencją do kolek i zaparć, ale dopiero w domu przeczytałam, że stosować pod nadzorem lekarza. Czy rzeczywiście nie mogę jej podać tego sama skoro ma problemy z zaparciami?

Dzien Dobry wszystkim:-)
NAJLEPSZE ZYCZONKA DLA NICOLI KLAUDI I MIKOLAJA
PANNA MIGOTKA
a dajesz tylko zupki ze sloiczkow?ja gotuje ale Konradek tez czasem ma twarda kupke.daje mu wtedy jablko ze sloiczka bo nie chce swiezego i wlewam na sile troche herbatki lyzeczka.co prawda wiecj jest pod szyja ale w brzuszku tez cos:-):wink:
Kinna ja mam krzeseleczko z Graco,jest spoko.ma 6 stopni podwyrzszenia,oparcie 3 razy.4 razy odsuwa sie blacik i ma tacke zdejmowana.zreszta cala mozna tez zdjac.nie ma kosza tylko taki jakby hamak pod spodem tam tez lade zawsze jakies zabawki:-):-)nie wiem tylko jak jest cena w PL:sorry:

Kwiateczek, jemy tylko słoiczki, bo nie mam dostępu do dobrych warzyw.

Muszę poszukać tego wałeczka do nauki raczkowania, może to zachęci mojego leniuszka do leżenia na brzuszku.

kwateczek- musisz uwazac ja mojego uz na ziemi przebiaram nie moge go zostawic bo on juz pelza do tylu i przekreca sie i wystacza dwie sekunndy do nieszczescia...

teraz gotuje malemu zupke on spi a ja jeszcze mam chwile czasu...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry