reklama

Majóweczki 2008

reklama
Dzieci wykapane i spi,tzn Vanesska ma tylko czs do 21 na brykanie a potem idzie spac.
ja mam jakas depreche chyba,zaczyna mnie wszystko denerwowac,nawet siedzenie w tym domu......

mój NM jeszcze do domu nie wrócił. W pracy siedzi.
Szukam w Warszawie dobrego sklepu mięsnego: takie w którym znalazłabym cielęcinę, gęś i kaczkę. Może któraś z warszawianek słyszała o takim.

szukałam przez google.. i wyobraź sobie, że pod hasłem "gdzie można kupić gęś w warszawie" wyskoczył mi watek z rogalami marcińskimi. beeeee zaraz mi coś gdzieś ucieknie.. :hmm: nie wiem jak ja to wytrzymam: zero słodkości, zero alkoholu... to nie życie... to koszmar...:no:

ola pomogłas mi z wózkiem.. to się liczy. widzę, że źle się czujesz na wygnaniu... wracaj do warszawy :-)

reklama
Ja tylko na chwilę powiedziec miłej iprzespanej nocki.Moje susły małe dawno śpia .Mała kapana jest zawsze o 19 oo a dzis tak mi marudziła,płakała o 18 00 ,że:szok::szok::szok:Musiałam szybko kapiel kasze i cyca a potem usnęła.......
Mały jak zwykle po 20:30 spac -zawsze sciemnia ,że on nie dojadła a to zęby myje itp.byle nie spać :-DA rano go z łózka ściągam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No jutro znów mnie wyprawa czeka przez zaspy,no ale choć z przed domu nam sprzatneli ,bo juz nie wiadomo było gzdie chodnik i szłam ulicą.
A po co wam sie meczyc i czas tracic jak słoiczki są ok.i cenowo taniej wychodzi a czas jaki zaoszcedzony;-):tak::tak::tak:Znajdz marchewke ekologiczna i inne warzywka(graniczy z cudem) dotego miesko eco i gotowanie na parze w sterylnych warunkach(no może przesadzam lekko) to na jeden pies wychodzi.Mi tam pasi,że są słoiczki choc rzadko narazie korzystamy:-p
No a co do cieleciny o gesi to u nas NIE DOSTNIESZ:no::no::no:W warszawie pewno predziej ale trzeba ze sprawdzonych źródeł najlepiej jak ma byc dal dziecka:tak:
No pa ,nachwilę a rozpisałam się :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry