Ha-NN-aH
BB fan
BRAVO dla Konradka:-):-):-)Pochwale sie....maly wlasnie usiadl sam:-)odwrocil sie zeby mnie zobaczyc i siadl
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
BRAVO dla Konradka:-):-):-)Pochwale sie....maly wlasnie usiadl sam:-)odwrocil sie zeby mnie zobaczyc i siadl
![]()
albo masz genialne dziecko 
a tak powaznie to nie wiem co mu.moze dlatego ze ciagle jest na podlodze i musi sobie radzic
wszyscy mowia ze mama narwana to i dziecko takie

Dobra koniec chwalenia. Zosia mi śpi więc ja za prasowanie się biorę, widzę że temat kojcy i łóżeczek, wiem jedno trzeba obniżyć małej łóżeczko na sam dół, nigdy nie wiadomo kiedy nastąpi rewolucja;-). Dziś z mężem idziemy w końcu do księdza termin chrzcin klepnąć bo się wybieramy odkąd mała się urodziła
, na święta niech już będzie ochrzczona:-).
:-)

tylko tyle dobre ze jak sie chce cos zrobic to dzieciaka myk i wiemy ze jest tam bezpieczne.My np na ogrodzie kojec trzymalismy jak bylo lato a Vanesska dopiero co sie podciagala do stania
G od razu za srubokret i do dziela.po ostanim prawie upadku z lozka jest wszystko z nim mozliwe
nie wierze mu 

O to właśnie chodzi, tak to na dywanie niech się turlatylko tyle dobre ze jak sie chce cos zrobic to dzieciaka myk i wiemy ze jest tam bezpieczne.

U nas tak w sobote były porządki na budowie myłam okna i omalo nie przymarzłam
Potem pojechalismy do mojej mamy i tak do końca niedzieli Mama powiedziała że nam kupi jeszcze agd:-) A wczoraj trzy razy atakowalismy ortopede bo ciągle gdzieś go wywiewalo Az na końcu zrobiłam awanture w poczekalni i nawet stare babki które zatarasowały wejscie nas przepuściły Co prawda Zuzia ich ujeła chyba bo u tatusia na rekach ciagle sylabowala ta-ta i śmiała sie do każdego kto jej sie poruszał Kolejna kontrola dobiero za 6 tygodni i jak bylo na usg znaczna poprawa 
nie dośc ze tyłek mialam pół raza wiekszy wtedy niż teraz to jeszcze telefonicznie tego nie kupowałam To tak dla poprawy humoru