reklama

Majóweczki 2008

reklama
Spoko.. nikt tych kojców nie opisuje. ja moge swojego wrzucić na zakupach:-)

kwiateczek ty cosik ścieminiasz z wiekiem małego:-)
no żeby takie "brewerie" w tym wieku... :sorry2:
hmmm :dry:albo masz genialne dziecko :-p
a tak na poważnie to super. moje lenistwo nadal próbuje świadomie podnieść pupę (tak przypadkiem to jej się 2 razy udało)
krzesełko super. pełna odp. na odpowiednim watku :-)

Witam Was popołudniowo:-)
my już po spacerku i po zakupach, rosołek się gotuje na malutkim ogniu więc dziś wszyscy mamy pyyyszny obiadek bo Zosia też lubi mamusiny rosołek, żadne słoiczki nie są tak pyyyszne:-D Dobra koniec chwalenia. Zosia mi śpi więc ja za prasowanie się biorę, widzę że temat kojcy i łóżeczek, wiem jedno trzeba obniżyć małej łóżeczko na sam dół, nigdy nie wiadomo kiedy nastąpi rewolucja;-). Dziś z mężem idziemy w końcu do księdza termin chrzcin klepnąć bo się wybieramy odkąd mała się urodziła:-D, na święta niech już będzie ochrzczona:-).
Pozdrawiam Was wszystkie te bardziej i mniej zapracowane w kuchni;-):-):-):-):-)

Dziewczyny a ja padam z sił,z moich planow tylko udalo mmi sie wyczyscic dywan,ale efekt bomba i dywan jak nowy i nie uzywalam detergentow.A ile sie na pocilam....ale to wszytsko dla moich dziewczynek a szczegolnie dla Klaudii bo wlasnie zaczela sie turlac po calym pokoju i zadne,maty kocyki juz nam nie potrzebne bo ona i tak sobie wedruje he.. :tak::-)
Hannah a co ci pomoze ,turystyczne czy kojec,i tak sie bedzie przekrecac na brzuch dziecko,a tak to przynjamniej ma gdzie i w koncu sama zalapie jak odwrocic sie swobodnie na plecy bez pomocy mama,moja tez czekala tylko kiedy jej pomoge,juz jej sie spodoblao jednak turlanie i pokounje 3 na 4 dywan w minute:-D:-D:-D:-D:-D tylko tyle dobre ze jak sie chce cos zrobic to dzieciaka myk i wiemy ze jest tam bezpieczne.My np na ogrodzie kojec trzymalismy jak bylo lato a Vanesska dopiero co sie podciagala do stania:tak:

POLKA my obnizalismy lozeczko wczoraj,tak na biegu.wchodzimy do pokoju a maly na czworakach probuje lapac szczebelki:szok:G od razu za srubokret i do dziela.po ostanim prawie upadku z lozka jest wszystko z nim mozliwe:dry:nie wierze mu :-D:-D

reklama
Kurcze tak tylko podczytywałam przez ostatnie 3 dni i zupelnie wypadlam z tematu :confused: U nas tak w sobote były porządki na budowie myłam okna i omalo nie przymarzłam :rofl2: Potem pojechalismy do mojej mamy i tak do końca niedzieli Mama powiedziała że nam kupi jeszcze agd:-) A wczoraj trzy razy atakowalismy ortopede bo ciągle gdzieś go wywiewalo Az na końcu zrobiłam awanture w poczekalni i nawet stare babki które zatarasowały wejscie nas przepuściły Co prawda Zuzia ich ujeła chyba bo u tatusia na rekach ciagle sylabowala ta-ta i śmiała sie do każdego kto jej sie poruszał Kolejna kontrola dobiero za 6 tygodni i jak bylo na usg znaczna poprawa

Przepraszam za to że mało zapamiętałam i tylko troche napisze na temat od jutra postaram sie być na bierzaco:tak:

Z tych danych w szpitalu zaraz dzwoniła do mnie jakas babka i chciała mi sprzedać majtki przez telefon:szok: nie dośc ze tyłek mialam pół raza wiekszy wtedy niż teraz to jeszcze telefonicznie tego nie kupowałam To tak dla poprawy humoru

Włąsnie dlatego tak wypatruje tej przeprowadzki to puszcze małą na panele i może szaleć a tutaj to szkoda gadać w sypialni ma tylko 2m na 1,5 dywanu a reszte starych wytartych podłóg szkoda gadac

Polka ty dajesz malej rosół? Podobno jeszcze nie wolno tez sie nad tym zastanawiałam i co nic jej nie jest?

Teraz jak karmie to nie moge poszalec w kuchni bo niestety dalej jak zjem coś cięzko strawnego czy pieczonego to Zuzia ma brzuszek bolacy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry