reklama

Majóweczki 2008

Kwiateczek wszystkiego najlepszego dla Konradka.. Jestem pierwsza huraaa...:-)

Mam dziś dobry humor. Byłam u lekarza. Jestem chyba jedyną osobą, która cieszy się, że jest chora. ;-)Mam niedoczynność tarczycy i dlatego nie mogę schudnąć po ciąży..:-D Cieszę się, że nie będę taka na stałe.

reklama
Dzień dobry:-D

My też po lekarzy. Dominika miała dzisiaj ostatnie szczepienie na wzw B, a ja pokazałam się z wynikami krwi: morfologia, OB, glukoza, cholesterol, żelazo i magnez- czyli mój pakiet standardowy.
Mam za mało magnezu, ale juz się wspomagam tabletkami. Ale cholesterol mam hmmm... :zawstydzona/y: Dostałam tabletki na obniżenie i zalecenia zmiany diety. Nie objadam się czekoladą- ostatnio jadłam z miesiąc temu, kanapek nie smaruję majonezem, ale mam tendencję dziedziczną do tego. Mam gordsze wyniki od M, który uwielbia frytki, pizze, kanapki z jajkiem i majonezem:confused: Dlatego biorę się za siebie, bo nie chcę skończyć jako warzywko po wylewie:tak:

A tak poza tym wszystko ok u nas.

Miłego wieczoru i dobrej nocy:-)

Witam. Ja tak tylkop szybko....Bylam dzis z mezem w sklepie bo chcielismy kupic prezenty i dostal tel ze musi wracac do pracy ,wiec prezentow nadal nie mamy.A roznica w cenie lalki
'moj pierwszy zabek"miedzy jednym sklepem a drugim nawet 100zl ,szokkkkkkk
Olu mi tez sie zdarza dac klapa,lub szrpnac Vanesska bo mi nerwy piszczaja,ona tez potrafi o byle banał zaczac wyc a mnie szlag trafia,teraz jak zaczyna plakac to mowie jej zeby szla do swojego pokoju i jak przestanie plakac to dopiero niech wyjdzie,zazwyczajk po kilku minutach darcia sie ,uspokaja sie i przychodzi mnie calowac i przytulac sie.Mowi ci ze tez ma dosc.A teraz nie ma mojej corci w domku bo jest z tesciowa i tesciem i cicia u znajomychco maja dzieci,ale juz mi jej brakuje i wyczekuje kiedy ja przywioza do domu... :-)
Kathy no widzisz wszedzie mnie pelno;-) gdzies te posty musialam na stukac :-)

Ostatnia edycja:
Witam probuje od rana pisac ale komp mi siadl albo nie wiem juz co.:angry::angry:wchodze na forum,czytam ale nie moge odp:angry::angry: oby teraz wyslalo
Kinna dzieki za zyczenia:-)
tyle razy pisalam ze juz nie wiem co mam teraz.jakby co dziewczyny czytam wsze posty i sie wsciekam ze nie moge odpisac:angry:kiedy wciskam odp nic sie nie dzieje.nie wiem jak wyslalo to przed chwila:no:

chyba dziala:-)
Ola maly teskni za Toba,mial Cie na codzien:-)zwraca uwage na siebie tym zachowaniem:tak:Cierpliwosci zycze
Dziubek ja ni karmie juz 6 mis i tez mi jeszcze leci woda z mlekim:-)
Cosmolady straszna ta kolezanka ale jak nie miala przykladu...moze z ojcem bedzie mu lepiej,wynagrodzi mu ten czas:sorry:musimy wierzyc:sorry: ja nie moge sluchac o dzieciach ktorych dzieje sie krzywda:no:
Kinna wzruszylam sie tym co napisalas.biedna kobieta.jakbym cos takiego ogladala to bym wyla jak bobr:baffled:
A u nas nocka koszmar.od 12-1ej placz,nie moglam go uspokoic.Boze niech te zeby wyjda:baffled:juz mi rece opadaja nie wiem co robic:no:

Kwiateczek wszystkiego najlepszego dla Konradka z okazji 7 miesiecy :-)

Ech a ja tak na raty staram sie pisac,ale znow nie moge bo malzon juz mnie wygania... kuzwa,a Klaudia wykapana i w lozeczku lezy,chyba zaraz zasnie .

Ostatnia edycja:
Wiecie az boje sie wylogowac:no:a usze isc:no::no:obym wrocila.jak cos to bede czytac :sorry::sorry:
IWONKA dziekujemy za zyczenia:tak::tak:a moj synek wlasnie wstal z popoludniowej drzemki.o ktorej teraz pojdzie spac:szok:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry