reklama

Majóweczki 2008

MM powodzenie,trzymam kciuki:-)
Keyko ja bym to powiedziala na poczcie(Co powiem dziecku, że Mikołaj jest leń...) moze poros ksiazke Skarg... i wpisz date itd jacy sa mili listonosze alebo wyzej do jakiegos kierownika(czki) jesli chca utrzymac klientow niech sie staraja:dry: teraz nie tylko poczta polska istnieje,jest wybor:tak:
Nie napisalam wczoraj bo nie bylismy pewni ale dzis juz slychac ale jeszcze nie widac
MAMY ZĄBKA:SZOK::SZOK::-):-):-)
ostatnie dni byly ciezkie ale spuchniety jest caly dol czyli ida dalej:tak:

reklama
Cześć dziewczyny!
W pierwszej kolejności kwiatuszkowemu Konradkowi gratki za ząbala:-):-).
Nie mam czasu za bardzo pisać bo kończymy remont i ja wieczorami jak mała śpi, maluję, szoruję i takie tam.
No więc lecę bo mała wzywaaaaa:confused:

A my bylismy w TESCO i zdecydowanie zabawki sa drozsze od Carrafour'a wiec jutro znow smigamy tam po zakupy gwiazdkowe.
Na temat poczty sie nie wypowiadam a tez nie mam dobrego zdania o niej.

Dzikujemy:-) ale to zabkowanie to tragedia.Dostal bidulek kataru od tego,nie wychodzilismy wiec chyba od tego:sorry:juz rano lalo sie z noska a teraz spi ale co chwile latam-czyli nocka znow z glowy:no::dry:

Od stycznia zaczynam nowa prace.Powinnam byc zadowolona ale wcale mnie to nie cieszy. Moje obecne miejsce pracy bylo bardzo dobre wiec najchetniej nie rezygnowalabym z niego ale niestety musze :-(:-(
A wogole to nie moglam wydrukowac cv bo skonczyl sie tusz w drukarce.Poszlam do szwagierki ale u niej zamiast mojego cv drukowalo jakies dziwne znaki. Okazalo sie, ze trzeba tylko czcionke zmienic i bylo ok. Jak juz mialam wydrukowane, zapakowane w tecze to w torebce zalalo mi sie woda mineralna :-D

Iwonka w Auchan tez sa tanie zabawki.Zyrafe z fisher price widzialam tam za 40 cos a w careffour kosztowala 20 zl wiecej.

Kwiateczek gratuluje zabka Konradkowi. Ania jeszcze jest bezzebna

MM gratki czy tego chcesz czy nie:-D:-D
Uciekam spac bo maly juz marudzi wiec co bedzie potem:szok::szok:Dodej nocki zycze wszystkim:tak:chcialabym w koncu tez miec taka ale coz zrobic:dry:sila wyzsza:-)papa

reklama
I ja zmykam.
Co do wedlin to jak pracowalam w sklepie kiedys kiedys to np kielbase jak juz byla "oszroniona" to sie mylo pod woda i smarowalo olejem i wygladala na swiezyzne....taki mialam prikaz.....
Dobranoc. Milej i lekkiej pracy pracujacym mamusia zycze .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry