reklama

Majóweczki 2008

reklama
dzień dobry wszystkim:tak::tak:
A małym Mikołakojm buziaki:tak::tak: a dużym wszystkiego najelpszego :-):-)
Dolanczam sie:-):-);-)
witam wszystkie mamy i dzieciaczki:-)
Wiecie nocka byla straszna ale ranek to katastrofa:no: 5.30 poszlam zrobic butle i maly spadl mi z lozka:szok::szok::no: zawalu prawie dostalam:no:jeszcze sie trzese:no:juz nie moglam zasnac na szczescie mu sie nic nie stalo.nie moge wymazac zdjecia jego zna podlodze,caly czas mam przed oczami:no:G spi ostatni tydz w drugim pokoju bo maly przy tym zabkowaniu bardzo placze a on o pracy.Jak uslyszal to wpadl i myslalam ze nie zje:no::dry:Boze umarlabym chyba jak by cos mu sie stalo:no::no:az sie boje myslec i mowic:no:

Witam.
Kwiateczek doskonale cie rozumiem,bo mialam taka sytuacje z Vanesska ,od tamtej pory juz nie jestem taka lekkomyslna.Nie zostawiam juz dziecka bez opieki na sekunde nawet ,chyba ze wiem ze jest w bezpiecznym miejscu na podlodze lub w lozeczku.

I ja rownierz skladam najlepsze zyczenia wszystkim Mikolajom :-) i wszystkim dzieciaczkom przesylam wirtualnie Mikolaja z prezentami;-)
titounenoelchemineexv5.gif

A ja czekam jak dzis skoncza prace:-)kolega ma przyjsc i robic za Mikolaja:-) a jest obfitych ksztaltow wiec sie nadaje:-D:-D tylko stroju dla niego jeszcze nie mam tylko worek i czape:-D:-D

witajcie dziewczyny
wszystki naszym dzieciaczkom zycze pieknuych prezentow i wiele radosci i zdrowka..

my dzis mamy podwojne swieto....

Adas dostal mnustwo prezentow a my wczoraj kupilismy choinke ZYWA tak jak chcialam narazie stoi na balkonie w wodzie ale sie ciesze..

Kamilka nie zawczesnie kupiliscie choinke:-)my mamy sztuczna,prawie 2 metry ma:-):-)NIE MOGE SIE DOCZEKAC JUZ KIEDY JA UBIORE:-) zawsze ubieram przed sama wigilia:tak:moja kolezanka juz ubrala:-D:-D
Wszystkiego najlepszego dla ADASIA Z OKAZJI 7 MIESIACZKOW :-):-)

kwiateczek nie uwazam ze za wczesnie bo jesli nie na moim balkonie narazie stoi to salaby pod OBI bo tam ja kupilam a wolalam teraz dopooki mialam jakis wybor bo potem wszystko byloby przebrane:-):-):-);-);-);-)

Dziekujemy za zyczenia ale wiecie co znmeczona jestem strasznie Adas dopiero odpoczywa po tych zebach przez ktore cierpial 2 tygodnie i odsypia

Ech co za pustki Mikołajki;-)
Nie wiedziałam gdzie wkleić zdjęcia z remontu, no więc żeby dziewczyny miały co przewijać na stronie wkleję tutaj, mam nadzieję że się nie pogniewacie.:-p
Pokój jeszcze nie do końca skończony, zrobiłam na szybko fotki, wczoraj skończyłam malować. Dla niewtajemniczonych to był obskurny garaż:happy2:
To jest ten kwiatek-szablon którego stworzyłam

tu gdzie okno była brama garażowa

nie mam gdzie się rozpędzić z robieniem fotek bo to jest mały pokój.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry