iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Zmykam na spacerek,do pozniej :-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i tak kazda mama zrobi po swojemu:-)
I trwało to strasznie długo, ale ledwo bolało, a nie ujrzałam ani kropli krwi 
Tez tak uwazam:-)Im szybciej tym lepiej, niepamietam przebijania i bolesci z tym związanych.To jakby tyle a'propos artykułu, za który bardzo dziękuje, bo na pewno warto było się z nim zapoznać.
Choć myślę że im dziecko mniej świadome, tym łagodniej to przejdzie.
Ja nie pamiętam przebijania uszu i zawsze dziękowałam mamie ze zrobili to tak wcześnie, bo potem nie musiałąm tego przezywać ;-)
dwie kolejne dziurki zrobiłam sobie juz sama jak miałam zdaje sie 12/13 lat. Igłą do szyciaI trwało to strasznie długo, ale ledwo bolało, a nie ujrzałam ani kropli krwi
Teraz są pistolety. No i tutaj pytanie - GDZIE najlepiej i NAJBEZPIECZNIEJ przebić dzidziusiowi uszka???

cale plecy i jak zwykle dwoch potrzeba do przewijania
tak sie prezyl ze za nogi juz go trzymalam do gory nogami zeby nie upapral wszystkiego
musialam isc prysznicem go umyc bo nie mialam szans inaczej
teraz usnal moze przespi troche:-)Teraz są pistolety. No i tutaj pytanie - GDZIE najlepiej i NAJBEZPIECZNIEJ przebić dzidziusiowi uszka???
dzis i tak nas nie przyjma ale moze jutro.Co myslicie??
Póżniej wujek kupił mi je w ZSRR jeszcze wtedy No i długo je nosilam az okazały sie za dzieciece i poszły do pudelka A pod koniec ciaży w ferworze wicia gniazda jak to nazywają czyli wyrzucania to co niepotrzebne gdzies sie zaplatałały i wylądowaly w koszu
A moja mama miala denerwujacy zwyczaj sprawdzania czy czegoś dobrego nie wyrzucilismy i palenia co sie da I tym jeden raz przydatnym sposobem ocaliła moje kolczyki I teraz trzyma jej zawziecie dla Zuzi Nie wiem kiedy jej przebija ale dla mnie jest jeszcze jeden warunek oprócz już wymienionych musza jej urosnąć wlosy bo taka łysa w kolczykach raczej piekna by nie byla