Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kwiateczek, bez obaw. Ponad miesiąc temu ja szłam do pracy i też miałam rozterki. Teraz już jest dobrze, w pracy trochę myślę o synku, ale zadzwonię i wiem, że jest ok, wtedy jestem spokojna. Oby u Ciebie było tak samo.

dziubek82 - Ja przeważnie sama jadam mintaja więc i Klaudynce będe go dawać. Może dziś kupie i jutro na obiadek Jej zrobię.
iwonka2006 - Wszystkiego dobrego dla Klaudynki![]()

zawsze sie pytam o takiego;-):-)nie wiem w sumie co to ale maja dwa rodzaje ryb bez osci i jeden pamietam ze nazywa sie cod filet
wrzucam normalnie do zupki na koniec,pogotuje sie i tyle.Nic mu sie nie dzieje.Nie gotowalam nigdy na parze
ani nam ani jemu

Kwiateczek zycze powodzenai w szukaniu nowej pracy. A Wy zostajecie w UK na stale???Czy tylko na kilka lat pojechaliscie??
Oczywiscie zycze wszystkiego najlepszego dla Klaudii

nic z tego
ja do niego nie pojade

wystarczy mi juz spotkan z tesciowa wiec nie bede teraz udawac ze nic sie nie stalo

sam pojedzie sobie
niestety jak zwykle mi zostaje ogladanie od polowy
doranoc;-);-)

Wszystkiego najlepego i duze caluski dla Klaudusi![]()
:-)Ucze sie testow
Co do wyparzania nie robie tego ewentualnie przeleje smoczek wrzatkiem ... nie wiem nawet jak plesniawki wygladaja a jak slowo daje pomyslicie jak dziecko pilnuje ale nie raz u nas w buzi laduje czyjsc ..... kapec
A kranowa od poczatku

ale się z tego kapcia uśmiałam. U nas też oprócz pilota i komórki chętnie są brane kapcie do buźki

albo bawią się jedną zabawką no i od początku używam tylko kranówki ale po przefiltrowaniu przez brite