Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

zapomnial zadzwonic ze juz moge odebrac i tym sposobem nie mialam swojego wozka 2 tyg. ale to taki maly wypadek przy pracy

ale i tak mimo wszystko chce albo parasolke albo spacerowke druga na wiosne i lato lzejszy wozek bo ten na zime jest dla mnie super. 

:-( To nie była kość. Iga zagryzła własne zęby dolne z górnymi i jedynka górna się ukruszyła :-

wczoraj udało mi się w końcu zaszzepić młodego. Ale za to zosatałam zeszczepionka w ręku i wydanymi dodatkowo pieniedzmi. A wszystko dlatego że apteki nie przyjmuja zwrotów

więc wziełam od pielęgniarki hexa bo myslałam że penta oddam w mojej aptece. a tu nic z tego. no i teraz mam do sprzedania szczepionkę - dobrze przechowywaną, oddam za 50% czyli 200 zł. Ale pewnie nikt się nie zgłosi bo my to szczepienie mamy strasznie zaległe a wy juz pewnie dawno jesteście po. No i co ja mam teraz zrobić???

Oj spodziewam się że jesteś bardzo zła, 400 zł drogą nie chodzi.cześć
ale jestem załawczoraj udało mi się w końcu zaszzepić młodego. Ale za to zosatałam zeszczepionka w ręku i wydanymi dodatkowo pieniedzmi. A wszystko dlatego że apteki nie przyjmuja zwrotów
miałam kupioną wczesniej - poszłam do lekarki a ona mi mówi że lepiej by było żeby to była hexa a nie penta, bo bedzie trzeba go jeszcze raz kłuć w innym terminie, no a ja nie mam na nic czasuwięc wziełam od pielęgniarki hexa bo myslałam że penta oddam w mojej aptece. a tu nic z tego. no i teraz mam do sprzedania szczepionkę - dobrze przechowywaną, oddam za 50% czyli 200 zł. Ale pewnie nikt się nie zgłosi bo my to szczepienie mamy strasznie zaległe a wy juz pewnie dawno jesteście po. No i co ja mam teraz zrobić???
![]()