reklama

Majóweczki 2008

Panna Migotka- zadzwoń do ich koniecznie. Już bym takiej potrawy nie tkneła nigdy więcej....

Kamilka- wydawało mi się, ze kiedyś pisałaś, ze jeździsz jakimś zastępczym wózkiem a ten odbierasz z naprawy gwarancyjnej i się przedłuża...:dry: Widocznie coś pomieszałam.

reklama
hehehe szopek bo tak bylo zawiozlam stelaz bo facet mowil ze nie bedzie mi mogl zrobic odrazu wiec ja juz pozyczylam od siostry na ten czas parasolke a sie okazalo ze jak przyjechal producent to zrobil ten stelaz na miejscu a sprzedawca:crazy::crazy: zapomnial zadzwonic ze juz moge odebrac i tym sposobem nie mialam swojego wozka 2 tyg. ale to taki maly wypadek przy pracy:baffled::baffled:

a dzis dzwonilam do niego i powiedzial ze zrobi mi to na miejscu kolko i ze taka sytyuacja jak wtedy sie nie powtorzy:sorry2::sorry2::sorry2:

moje dziecko juz spi ja ogladam wszystkie programy pokolei i daje mojej glowie odpoczac... ale jutro znow dzien w ksiazkach:no::no::no:

no jak juz mowicie ze mi sie rozpada to wam pokazuje ten wozek
HEBART - wózki dziecięce ale pewnie zaraz mi sie oberwie ze nie na tym watku

ale ja jestem z niego bardzo zadowolona :tak::tak::tak: ale i tak mimo wszystko chce albo parasolke albo spacerowke druga na wiosne i lato lzejszy wozek bo ten na zime jest dla mnie super.

ale jak cos to przejde na inny watek jakbyscie chcialy cos wiedziec:-p:-p

Panna Migotka szok...dzwonilas?
Kwiateczek przyszli tacy ze zwyklym sprzetem i wzieli 100zl....uff.

Klaudusiek spi,Vanesska oglada baje.Ja sobie chyba zrobie cos jesc i moze jakis film obejrze...jest cos ciekawego dzis w tv?

cześć
ale jestem zała:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wczoraj udało mi się w końcu zaszzepić młodego. Ale za to zosatałam zeszczepionka w ręku i wydanymi dodatkowo pieniedzmi. A wszystko dlatego że apteki nie przyjmuja zwrotów:baffled:
miałam kupioną wczesniej - poszłam do lekarki a ona mi mówi że lepiej by było żeby to była hexa a nie penta, bo bedzie trzeba go jeszcze raz kłuć w innym terminie, no a ja nie mam na nic czasu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: więc wziełam od pielęgniarki hexa bo myslałam że penta oddam w mojej aptece. a tu nic z tego. no i teraz mam do sprzedania szczepionkę - dobrze przechowywaną, oddam za 50% czyli 200 zł. Ale pewnie nikt się nie zgłosi bo my to szczepienie mamy strasznie zaległe a wy juz pewnie dawno jesteście po. No i co ja mam teraz zrobić???:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

cześć
ale jestem zała:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wczoraj udało mi się w końcu zaszzepić młodego. Ale za to zosatałam zeszczepionka w ręku i wydanymi dodatkowo pieniedzmi. A wszystko dlatego że apteki nie przyjmuja zwrotów:baffled:
miałam kupioną wczesniej - poszłam do lekarki a ona mi mówi że lepiej by było żeby to była hexa a nie penta, bo bedzie trzeba go jeszcze raz kłuć w innym terminie, no a ja nie mam na nic czasu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: więc wziełam od pielęgniarki hexa bo myslałam że penta oddam w mojej aptece. a tu nic z tego. no i teraz mam do sprzedania szczepionkę - dobrze przechowywaną, oddam za 50% czyli 200 zł. Ale pewnie nikt się nie zgłosi bo my to szczepienie mamy strasznie zaległe a wy juz pewnie dawno jesteście po. No i co ja mam teraz zrobić???:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Oj spodziewam się że jesteś bardzo zła, 400 zł drogą nie chodzi.
A czemu macie takie spóźnione szczepienia???
No właśnie czemu taka droga, coś ponad standard jest jeszcze w tej szczepionce? Czy kupiłaś już wszytskie dawki?
Chyba już majowe dzieciaczki dawno zaszczepione wszytskie.
Może spróbuj "zareklamować" się na wątku gdzie dzieci są młodsze, tylko pewnie gorzej z przesyłką szczepionka, bo musi być schłodzona.
Widzę że ty też Wrocławianka :)

Ostatnia edycja:
reklama
iwonka2006 - Moja Klaudynka na szczęście lubi i słoiczki i moje zupki.
Gdyby Ci się takm jeszcze coś z kanalizacją popsóło to mój mąż z zawodu jest hudraulik :P
Pozatym w tv chyba nie ma nic ciekawego, zreszta nawet nie patrzyłam.

Kinia mama smoka - Tylko pozazdrościć takich obiadków robionych prze Kogoś :)

jade - Co np. gotujesz sama?

panna_migotka - Nawet nie wiedziałam, że takiemu małemu dziecku może ukruszyć się ząbek.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry