reklama

Majóweczki 2008

Dziubek a wiesz co najgorsze ze mnie tez nerwy nosza ale nie pokazuje tego a M wybucha i zaraz w nerwach gada glupoty a mi jes przykro ...:wściekła/y: wiem ze zaluje ale to trzeba panowac nad emocjami

reklama
Wiktoria - no wiem o co chodzi. A mi czasami nerwy puszczają wczesniej. Najbardziej mnie wkurza jak mój mąż próbuje podważyć moje zdanie przy dziecku. teraz mala nie rozumie ale już niedługo będzie wykorzystywać to że się dogadać nie umiemy.

hej dziewczyny
my juz nie spimy
maly w sumie zdrowy poza tym ze bardzo kaszle:-(:-(
ja juz po sniadanku i rozmyslam nad kawa..

mam pytanie czy jak wam dziecie zabkuja to ile dajecie np ibumu... albo innego przeciwbolowego bo ja mu daje 3x0,5 lyzeczki i wteduy w ciagu dnia jest wmiare normalny..:sorry2::sorry2::sorry2: no i staje na kolana pomalu ale nadal mu sie nogi rozjezdzaja jej jak ja chce zeby juz raczkowal:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

mam pytanie czy jak wam dziecie zabkuja to ile dajecie np ibumu... albo innego przeciwbolowego bo ja mu daje 3x0,5 lyzeczki i wteduy w ciagu dnia jest wmiare normalny..:sorry2::sorry2::sorry2:
Kamilka ja daje nurofen dla dzieci to prawie to samo ale tam byla zalaczona taka miareczka ala strzykawka do dawkowania:-) o ile dobrze pamietam to 2.5 ml 3-4 razy na dzien! Ale ja tylko na noc dawalam:-)

No własnie na Nurofenie jest napisane że dzieci do 9 kg (7-12m-ęcy) po 2,5ml a powyżej 10kg (od 12męcy) too po 5ml. No i co mam zrobić. Mała waży ponad 10 ale nie ma 12 miesięcy. Do tej pory dawałam jej dawkę 2,5ml no ale nie wiem czy ona jej pomaga. Ja Wy byście dawały??

A wogole to sie nie przywiatam! Wiec CZESC! :-) No i skaladam zyczonka dla dzisiejszej solenizantki:-) Majeczko wszystkiego naj z okazji Twoich dziewieciu miesiaczkow na tym swiecie:-) Buziaki od cioteczki i kuzyneczki :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry