panistepelek
Fanka BB :)
Natanek - Nie wiem dokładnie Kto tam się zajmuje tą listą ale napewno Cię dopisze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Natanek - Nie wiem dokładnie Kto tam się zajmuje tą listą ale napewno Cię dopisze.

:-):-)
Po cholerę taki wielki??? Nie wspominając o tym, że ja mam na karcie kredytowej 400 zł zadłużenia, on prawie 1000, nie mam pojęcia z czego spłacimy - zwłaszcza, że ja za te dwa tygodnie pracy dostałam 350 zł 

Chyba trzeba będzie zmienić robotę, kiedyś dało się tam nieźle zarobić, więc się jej trzymałam, ale teraz są takie zmiany, że - jak widać - będzie krucho
Ale mi sie napisało
,bo zasnelam usypiajac Klaudie
bo jakos jej sie zachcilao z mamusia w lozeczku moim sie po przytulac
.No ale przypomnialam sobie ze pranie w pralce czeka na wyjecie,pelen zlew garow,lekarstwo podac Vanessce i po spaniu
.Zjem jakas kolacyjke i sie kłade,trzeba odespac nocke bo dzisiejsza tez moze byc nie ciekawa
,a moze lukne jeszcze na jakis filmik bo sciagnelam przez Aresa dla mojego R,choc to nie moj typ filmu....o juz mnie wlasnie wygania z kompa
.Jeszcze skocze na wateczek zobaczyc czy cos ta nijaka Dominika naskrobala co wymacała