reklama

Majóweczki 2008

Zwolinka, trzymaj sie dzielnie.
Może kryzys minie. A choróbska - na pewno!!

Zosieńko - rośnij zdrowo!!!!

Za chwilę podadzą wiadomości o mafii!!:-)
Na wózkowym ;-)

reklama
Kinia wszystkiego najlepszego dla Zosienki :-)
65.gif

Oglądałam wczoraj Tajemnicę Brokeback Mountain i cały dzień myślę o tym filmie. Poruszył mnie.

Najlepsze życzenia dla Zosi :-)

Ja juz kiedys ogladalam ten film i mi sie nie podobal:no:jakos zle mi sie oglada takie filmy:confused::confused:
Migotka jak sie czujesz,lepiej?leki pomagaja?kurcze troche cie trzyma:baffled:

Iwonka juz sie najadlam soczystymi udkami:baffled:weszlam do kuchni i spojzalam na woreczek(G sie uparl ze on to zrobi)i jakos suche udka byly w tym woreczku wiec sie pytam czy umyl a tu cisza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i jak tu z takim wytrzymac:angry::angry::angry:juz nie moge:no::no:wiecznie mu sie spieszy,nic nie zakreca ale to juz przesada teraz powiedzialam mu ze sam sobie zje 10udek a ja wyciagnelam sobie kotleta:-(tak chcialam sprobowac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
juz opadam z sil.:no::no:

Kwiateczek, przepisała mi babka antybiotyk, na szczęście mąż mógł pojechać do niej po receptę. Muszę to dziadostwo wyleczyć, bo mi ciągle nawraca. Czytałam gdzieś, że nieleczone może prowadzić do sepsy :baffled:

reklama
hej dziewczyny
a ja wymeczona egzaminami ale pozdawane prawie wszystko...

ADAS DZIS ZACZAL RACZKOWAC JUZ OPANOWAL SZTUKE RECZKOWANIA PO 2 GODZ I ZASOWA PO MIESZKANIU...:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-)NARESZCIE

teraz spi a my z mezem odpoczywamy jutro wam opowiem co u mnie sie dzialo bo dzis nie mam sily... pozdrawiam chorowitki zycze zdrowka

a co do tego filmu zaczelam ogladac ale szczerze to mnie to strasznie razi:no::no::no: chyba lepiej bym przyswoila lesbijki niz gejow... ale tak wogole nie powinno byc ani tego ani tego:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry