reklama

Majóweczki 2008

cześć gwiazdeczki i gwiazdorzy:cool2:mały teraz śpi i mam czas żeby trochę nadrobić ale widzę,że raczej nie pomogę w żadnej kwestii:sorry2:kinia niemieckiego nie znam,w szkole miałam rosyjski:nerd: i szwarou mój mały siada sam już dawno ale za to nie raczkuje tylko pełza jak taki robaczek:eek: leniwiec mały,nie chce mu się dupki podnieść:huh:

Ostatnia edycja:
reklama
Olcia, nie wariuj. Wytrzymaj. Po deszczu zawsze wychodzi słońce!
Nie zawsze tak szybko jakbyśmy chcieli... ale zawsze.
Nie dajs ię zwariować. Dla Maksia...

Witajcie majowe mamusie.
U nas dzień i dobrych i mniej dobrych wiadomości. Ponieważ Marysia nie spała już kolejną noc przez te problemy z noskiem , udaliśmy się na pogotowie. Tam odkryli,że jedna dziurka jest spuchnięta. W czwartek mamy się zgłosić na oddział laryngologiczny z Marysią i będa dalsze badania.Mogą ją nawet uśpić. :-(:-(:-(:-(:-(:-( Poza tym totatlny brak apetytu. Czy miałyście podobny problem z Waszymi Maluszkami. Zjada tylko to co słodkie, jogurcik , czy ryżowy deserek.Już cała zmartwiona jestem bo to już 3 dzień taki.
Ach nie miłe wiadomości na 9 miesiąc...
Ale są i dobre.nasza królewna zaczęła sama raczkować. Moja kochana dziewczynka., próbuje też wstawać przy stole.
Wybaczcie mi,że tak krótko ale przez to wsyztsko nie mam werwy i weny do niczego...Dobrze ,że już niedługo do Polski lecimy i się sprawdzimy...
Pozdrawiam Was i całuski dla dzieciaczków

Marysia dzisiaj konczy 9 miesiączków???? Na prawde - dużo duzo zdrowia malęństwu biednemu!!
I mamusi - zeby nie miała powodów do zmartwień :-(
cfcgirl, kochana nie martw się na zapas! To nie moze być nic poważnego. Będzie dobrze. zróbcie badania, zdiagnozujcie problem i zaradzcie.
Głowa do góry! :tak:
Czekamy w czwartek na wieści - te dobre :-)

No i widzicie?? Skleroza mnie już bierze, bo zapomniałam rano zajrzeć na listę majowych dzieciaczków. Ale dzień się jeszcze nie skończył, tak więc 100 lat Marysiu na 9 miesiączków i przede wszystkim dużo dużo zdrówka :-)

A ja sprawdzalam jak zawsze maly cos wymysli i jak odejde to juz amnezja:sorry::sorry:
wszystkiego najlepszego dla Marysi,9 buzioli:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
cfc bedzie dobrze,dobrze ze sie zdecydowakiscie isc do szpitala:confused::confused:
bedzie dobrze,och te malenstwa nasze,ciagle im cos jest:baffled::baffled::sorry2::sorry2::sorry2:ale coz nie da sie inaczej:baffled::baffled::baffled:
a mu dzis bylismy na spcerku w koncu.sloneczko ladnie swiecilo,nawet bylo cieplo:tak::tak:mam nadzieje ze sie nie odbije na nim ale w koncu trzeba wyjsc:baffled::baffled::sorry2::sorry2:spal przez pol spaceru:tak::tak::tak:chyba mu brakowalo:-)

reklama
100 lat Marysiu na 9 miesiączków i przede wszystkim dużo dużo zdrówka :-)
Ojojo kochana Marysiu i kochana mamusiu Marysi wszytskiego najlepszego:tak::-):-):-)

A u nas czarne chmury nadchodzą, syn szwagierki, szwagierka, jej facet i jego dziecko są chorzy na grypę żołądkową. Za pomocą szwagierki drugi raz w ciągu 3 miesięcy jesteśmy narażeni na zarażenie się ufff.... I to całkiem świadomie. Zabiję dosłownie. Przez nią moja córka jest teraz chora (już 10 dni) a teraz jeszcze ta jelitówka, pozabijam dosłownie... wrrrr...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry