reklama

Majóweczki 2008

Czesc dziewczyny!
Ja się podpinam do życzeń Migotkowych - Najlepszego dla naszego majowego Speedy Gonzalesa :tak::rofl2:

To ja podłączam się na trzeciego :-)
Ale jestem wygodnicka :tak:

Mam rewelacyjny nastrój. pewnie po południu pójdzie się... wiadomo co.
Moja mała codziennie od 17 urządza "koncerty". Jest marudna. Ale do południa jakbym nie miała dziecka :-)

reklama
Witaj Karola! Widzę, że dzieciaczki cudnie Ci rosną :-)

No i oczywiście Najlepsze życzenia dla Konradka na 9 miesiączków!!

zgadzam sie z migata,dzieciaki urocze:-):-):-)a bez netu teraz to bym chyba zwariowala:baffled::baffled::baffled:

dziekujemy za zyczenia dziewczyny:tak::tak::-)maly z okazji 9 miesiaczkow wyjal mi karte z dekodera:baffled::baffled:pranie z kosza(uszykowal do prania):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Da teraz lapie promienie sloneczne na podlodze:-D:-D:-D:-D

A u nas o 6 wstawanie to juz chyba norma ale dzis udalo mi sie go uspic:-p:-pi spalismy do 7.30:-):-):-)
jestem juz po kawusi,sloneczko swieci ,chyba bedzie piekny dzien wiec na spacer polecimy:tak::tak:

kwiateczek u nas wszystko poprzestawiane u moich rodzicow tez jak mama miala ramki jakies szkatulki itd tak teraz stoi kilka ksiazek u mnie na wierzchu tez nic nie lezy a kable zastawione pufa hehe a do lazienki zakaz wjazdu szok normalnie wszystko fajne byle nie zabawki co do prania to u nas maly ostatnio siedzial i buczal pod lazienka i co my go do pokoju to on spowarotem wkoncu M otworzyl drzwi a ten usiadl na przeciwko pralki i ogladal jak sie kreci tyle ze jak puzniej zaczol ja macac zabralam go bo sie boje ze jakies przebicie czy cos ... a jak wisi pranie na suszarce to wchodzi pod nia i ciagnie pranie

Konradku wszystkiego naj naj naj naj majowy królewiczu...

U nas spokojniejsza trochę nocka. Marysia siedzi na kocyku i dyskutuje z Noddym. No i od czasu do czasu przypomina jej się,że umie raczkować i wtedy do przodu.
Jutro wyprawa do szpitala więc trzymajcie kciukaski. Pozstaram się napisac po powrotcie,ale wszystko zalezy od naszegp nastroju...No ale głowa do góry i będzie super.MUSI BYĆ​

Wszyskiego najlepszego dla KONRADKA

I spużnione dla MARYSI;-)
I my tez skladamy najlepsze zyczenia
9.gif

Witam,jak na razie nie widze u dzieczynek zadnej poprawy :-(

Karola ciesze sie ze sie odezwalas :tak:myslalam o Tobie :tak:Dzieciaczki cudne!

Dziekuje Wiki :-)

Kurcze wczoraj pobralam aktualizacje programu PICASA i zainstalowalo mi 3 czesc a nie mam teraz nic,nie wiem gdzie mam znalezc ten program w moim kompie,wczesniej mialam go na pulpicie .

Ide sie uczesac bo mylam wlosy i obiadek gotuje dla nas,potrawke z kurczaka :-)

reklama
Iwonka ja jak czego nie moge biore start i wyszukaj wpisuje tytul nazwe albo poprostu wideo audio czy jak tam...

Ja ostatnio robilam sama potrawke z kurczaka i duzo nie odchodzilo od tego pomyslu na kurczaka w sosie smietanowym czy jakos tak .. smietanka maka czosnek itd naprawde bylo calkiem smaczne :-p
Ja gotuje na obiadek rosolek dawno nie bylo maly spi jeszcze ciekawe do ktorej boje sie isc na dwor bardzo brzydko a on po szczepionce niewiem :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry