_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
Iwonka wczoraj ale on ma tak po szczepieniu ze chyba jak mu sir przypomni albo przysni i nigdy sie nie leka a po szczepieniu troszeczke tak :-(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiki u nas tez tak bylo,zrywal sie i w placzIwonka wczoraj ale on ma tak po szczepieniu ze chyba jak mu sir przypomni albo przysni i nigdy sie nie leka a po szczepieniu troszeczke tak :-(
tak jak by szczepionka mu sie przypominala
lece bo wstal juz.czas na zupke i pozniej spacer;-)Iwonka wczoraj ale on ma tak po szczepieniu ze chyba jak mu sir przypomni albo przysni i nigdy sie nie leka a po szczepieniu troszeczke tak :-(

.
, ale dzieci masz śliczne. Odzywaj się w miarę mozliwości.Jade, skąd ja to znam. Czasem mam wrażenie, że Miki to robi na złośćWszystkiego naj naj dla Konradka!!!!!
Olu - a to dobre!!!
Maly jeszcze śpi a ja znów mam dola, wlaśnie o tym pisalam o tym jak raczkujące dzieciaczki nie dają spokoju i z usypianiem też mamy problem bo ciągle wstaje co go polożę.

. Łapie strasznego doła.
. Musze w końcu skończyć te jazdy i zapisać sie na egzamin wew.
. M chciał skorzystać i zaprosił mnie dzisiaj na kolacje. Ale mam taki nastrój, że nigdzie nie ide:-(.
. Narazie mówie jej bye bye m!@#$%^&
;-).
. Nas om....ą wszelkie chor....y;-)