reklama

Majóweczki 2008

Keyko gratuluje jeszczetylko dwa i bedziesz jezdzic:-):-)

A Konrado wlasnie usypia,z tata:wink:
My juz po obiedzie,dzis bylo chinskie z sosem czosnkowym:-p:-p
lece polezec po obiadku.papa:-)

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Nelci i Adasia
Ja też ja też się dołanczam do życzeń, ups obudziłam małą klikaniem, już zmykam;-)

Widzę że otworzyła oczko i śpi dalej.
Mąż mnie chyba zabije bo pobuszowałam na allegro i troszkę poszalałam hehehe. Muszę ładnie wyglądać bo szykuję się na imprezę urodzinową którą wyprawiam w sobotę, ludziów będzie mnóstwo, tylko kto wszytsko przygotuje hmmm...

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny

a u mojego Adasia znow nawrot choroby katar kaszel i to taki mokry odrywajacy sie... dzis jak odkaslal flegme mojej mamie na reke to mowi ze omalo sama sie nie zwymiotowala:-D:-D:-D:-D ale szkoda mi go bardzo sie w nocy meczy dzis wstal w nocy z takim pplaczem jakby go ze skory obdzierali....

teraz juz usnal ale poplakuje co rusz... :-(:-(:-(

ja jutro mam na 13 do pracy dzis jak taka p. Malgosia dowiedziala sie ze mam dziecko to sie za glowe zlapala bo myslala ze mam 17-18 lat:-D:-D:-D:-D heh milo ze wygladam na mlodsza

wogole fajnie atmosfera mila... wszystko ok a najlepsze ze ronie bede pracowac raz 7 godz raz 6 nieraz 4 heh podoba mi sie

Ostatnia edycja:
Kamilka gratuluje pracy,fajne godziny:tak:
Zdrowka dla szkraba,oby przeszlo szybko:wink:
A moj szkrab spi ale nie zjadl:no:rozzalil sie i poplakal tak ze juz nie chcial:no:musze mu dac jak sie obudzi:baffled:nerwus maly:angry:
lece cos obejzec:-)

Ale tu pustki dzisiaj... gdzie się podziewacie dziołchy??:-)

Keyko, gratuluje zdanego egzaminu!;-)

Kamilka, świetnie, że jesteś zadowolona z pracy :-)

Hannah, no Ty akurat nie musisz się stroić, żeby ładnie wyglądać. Myślę, że i w worku na ziemniaki byś zrobiła wrażenie :happy:

Hannah, no Ty akurat nie musisz się stroić, żeby ładnie wyglądać. Myślę, że i w worku na ziemniaki byś zrobiła wrażenie :happy:
No ładnie chyba się czerwienię:-D:-p
Ale gafę strzeliłam. Ustaliłam sobie że w sobotę będę wyprawiać urodziny (moje ćwierćwiecze swoją drogą), no i tego planu się uczepiłam już 2 tygodnie temu. Dzwonię do koleżanki żeby ją zaprosić, a ona mi oznajmia że w sobotę są WANENTYNKI:szok::szok: wooow zapomniałam i niektórzy moi goście mają pewne plany. :baffled: Ale wtopa.
Ale cóż już tych których wcześniej uprzedziłam nastawiają się na ten termin i nie ma już odwrotu.:sorry2:

Ostatnia edycja:
Ale gafę strzeliłam. Ustaliłam sobie że w sobotę będę wyprawiać urodziny (moje ćwierćwiecze swoją drogą), no i tego planu się uczepiłam już 2 tygodnie temu. Dzwonię do koleżanki żeby ją zaprosić, a ona mi oznajmia że w sobotę są WANENTYNKI:szok::szok: wooow zapomniałam i niektórzy moi goście mają pewne plany. :baffled: Ale wtopa.
no nie... co ważniejsze: jakieś tam walentynki czy urodziny koleżanki?

No pusto rzeczywiscie,ja tez wpadlam tylko na momencik,bo i tak czekam do 24ej zeby dac Klaudi jedna dawke inhalacji.W srode idziemy na kontrol.Najwazniejsze ze jest poprawa!

Buziaczki..

reklama
Cześć kochane mamy i dzieciaczki!
Nie zdążę przeczytać, co wczoraj naskrobałyście, chciałam się tylko przywitać i życzyć wszystkiego najlepszego małym solenizantom
Kurde, jakiś taki dzisiaj dzień zwariowany. Mała wstała standardowo o 6, a i tak na wszystko brakuje mi czasu. Jak mi się uda później wpaść to wpadnę.
Buziaczki wielkie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry