reklama

Majóweczki 2008

Witam u mnie slonko ale zimno,choc i tak sie nigdzie nie wybieramy,ja jestem slaba,wory pod oczami mam jak nie wiem a dziewczynki coraz lepiej,tylko Klaudia ciagle ten kaszel...
Kangurka nie otwiera sie strona.
Kwiateczek Vanesska ma ciemne brazowe oczy a Klaudia szare chyba.

reklama
Hej

Bardzo serdecznie dziękujemy za życzenia. Przyznam się, że zapomnialam, ze dziś Adaś kończy 8 mies. co ze mnie za matka.

U nas pelno śniegu napadalo ale polożylam teraz malego w ogrodzie chociaż pol godzinki niech pośpi na świeżym powietrzu.

Ja ogólnie ciągle się slabo czuję, mam dola non stop, mówią, że mam deprechę i kurcze boli mnie od 2 mies coś z lewej strony jakby pod żebrami. zadzwonię dziś i umówię się do lekarza.

Kangurka - to kiepsko, że mala nie chce jesć, może rzeczywiście jej nie smakuje no ale mleczko musi przecież pić

Dotkass - no nizla jesteś 10 pierogów:szok: ja bym tyle rady nie dala, ale mój brat to kiedyś zjadl 36 bo wyścigi robiliśmy:-)

witam:-) u nas dzisiaj przepiękna pogoda!słoneczko świeci,ani jednej chmurki nie widać:tak: ale...będziemy siedzieć w domu bo po wczorajszym wypadzie A.zapomniał wyjąć wózek z auta:wściekła/y: chyba,że zerwie się na chwile i mi go podrzuci,oby bo szkoda takiego dzionka:-)

My już po spacerku, słoneczko ślicznie świeciło, teraz zaczęło się chmurzyć, ale chłodno jest niestety. A już myślałam, że wiosna idzie :sorry2:

Jestem, zdałam i teraz tylko zapisać się na państwowy:sorry2:. Zrobiłam tylko jednego, ale za to strasznego byka:baffled:;-).

Zaraz przyjedzie M i jedziemy po Domiś, bo dziecko zapomni jak rodzice wyglądają:no::zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry