reklama

Majóweczki 2008

Aniusia80
A ja byłam mile zaskoczona trójkołowcem, nigdy na takie wózki nie zwracałam uwagi, ale gdy poprowadziłam sobie troszke jestem mile zaskoczona. A Twisterem czterokołowym było okropnie prowadzić.
Nigdy w życiu bym sie nie spodziewała że moge sie zdecydwac na ten wózek.:-)

reklama
wiecie co ja napewno tez nie chce jakiegos nie wiadomo jakiego wozka chce taki welofunkcyjny poprostu bo nawet nie podobaja mi sie trojkolowe wogole musze miec wozek z ktorym sama sobie poradze zaraz wam wysle podobny do tego co chce

No u mnie to by nie przeszło. ja potrzebuję wózka który jest lekki, łatwo się składa i mieści sie do bagaznika, w którym u mnie i tak duzo miejsca nie ma. A ten który sobie upatrzyłam w sobotę ma te 3 zalety.

ja ten co wybralam jest lekki samochod mam spory i zmiesci sie w bagazniku wozek i lozeczko a mieszkam w bloku z winda i nie ma problemu dlaego wybralam taki a tym bardziej ze musze miec wozek na paskach...:tak:

Atlantic tez jest ciekawy, musze jeszcze pojechac do innej hurtowni, może akurat mi przypadnie do gustu, bo jest o wiele tańszy niz te które wybrałam.:-)

Witajcie mamusie, ja też już mam kilka rzeczy dla bąbelka, śpioszki, body i kaftaniki. Mam też już pieluszki i kocyk. Wszystko w uniwersalnych kolorach, bo nie wiem jeszcze, kto w brzuszku mieszka. Prawdopodobnie dowiemy się dopiero po nowym roku, na usg połówkowym :tak:.
A co do wózków, to ja trójkołowców nawet nie oglądam, dla mnie to jakaś pomyłka. Koleżanka miała i jak miala nim wjechać do autobusu, to była dopiero sztuka, był niestabilny i huśtał się na obie strony przy wjeżdzaniu pod krawęznik.
Mi się podobają klasycze, głębokie wózki, z któych można potem zrobić spacerówkę. A że jestem wysoka to i musi być regulowana rączka koniecznie, pąpowane koła, i na paskach.
Mam nadzieje, że taki znajdę we Wrocku:-):-).

reklama
Ja dla kacperka mialam taki wózek i nie bylam z niego zadowolona wazyl 18 kilo i sprzedalam go kolezance ktora mieszka w bloku z winda a ja musialam go wnosic na 2 pietro.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry