reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Majóweczki 2008

Iwonko sprawa wyjasniona.,Przysiegi nie sa potrzebne.
Jestem nie wyspana wiec przepraszam jesli moje pytanie wyszlo jak jakis atak na Ciebie :zawstydzona/y:

reklama
Witam:-)jako pierwsza dzis widze:sorry:to chyba znaczy ze tylko ja bez partnera jestem:dry:coz,ktos musi pracowac:-D:-D:-D:-D

Jak minal wieczor sobotnie kobietki;-)Konradus troche sie wiercil i ok 3 rano wyladawal ze mna w lozku:sorry2:cala noc sie wiercil,nie mogl znalezc pozycji do spania:no::no::no:wstal juz przed 7mą i teraz marudzi:baffled:moze usnie zaraz:sorry2:a ja kawusie wypije:-p
Milej niedzieli zycze:-)

Witajcie. No też się zastanawiałam nad tymi zdjęciami "znikniętymi" w spisie dzieciaczków. A może zrobimy nowy temat, gdzie byśmy zrobiły zestawienie dzieciaczków ze zdjęciami dla porównania: zaraz po urodzeniu i w dniu pierwszych urodzin. Co Wy na to?

Ostatnia edycja:
Przysiegam ze nie usuwalam,jak juz te zdjecia zniknely,kiedys kiedys to tyle ze usunelam te napisy BOY,GIRL i te chmurki przy kazdej majowce zeby lepiej bylo widac daty urodzin jak sa tak blizej siebie,ale jak widac 3 osob fotki sa.....????

Iwonko, a może administratorzy całego BB wywalili te fotki?????
Moze wiekszosc była np nagich noworodków???

witam niedzielnie i ja.
Nikolka śpi ale strasznie płytko ostatnimi czasy. Nawet węgla dorzucic do pieca w drugim pokoju nie mozna bo się budzi z płaczem :dry:

reklama
:confused: no to już nie wiem...
Może te fotki pousuwane były hostowane na jakims jednym serwerze i tam sie cos podziało?
Tak sobie po prostu próbuje wykombinowac jak to sie stało...

Kangurka ,Ty to masz łeb!!!!!!!!! i to jest pewnie przyczyna tego! Ja wstawialam tam zdjecia przez Holthdapic czy jako stak i wlasnie zdjecia na innym watku zamknietym tez mi zniknely ,i na tym blogu moim tez mialam przez tamta strone zmniejszane zdjecia......:crazy:
Wlasnie od dawna juz nie da sie przez ta strone nic ,zdrobic,tzn ja nie umiem i zniknely opcje zeby mozna bylo zmienic zdjecie na rozmiar pod forum itd... a zawsze uzywalam tej strony.http://www.holdthatpic.com -- Free Online Image Hosting!
Tu jest ogloszenie wazne dla Warszawianek! Forum BabyBoom - Ogłoszenia na Forum : Ciąża, poród, połóg

Ostatnia edycja:
Do góry