reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Majóweczki 2008

Ufff jak dobrze ,ze to wina serwera a nie starsznie zaawansowana skleroza u mnie.Juz mnie dreczylo ,ze nie pamietam jakie zdjecia usuwam i wydawalo mi sie, ze niedawno widzialam wszystkie zdjecia.Czasami zagladalam na liste majowych dzieciaczkow,zeby sobie przypomniec maluszki takie swiezo po urodzeniu.

reklama
Zuzka też znikła :confused: ja nic nie usuwałam wiec pewnie było tak jak piszecie ale postaram sie wygrzebac zdjecia i wkleje w nowym watku super pomysł:tak:

Kangurka a o mnie zapomniałas 30 km w druga strone ;-) mój salon pewnie pomieścilby troszke ludzi tylko coś do spania by sie przydało :blink:

Kończe na razie bo tesciowa sie zbliża......

U mnie wczorajszy dzień całkiem niezły. Wprawdzie w dzień z mężem bylismy trochę pokłóceni i wogóle ale wieczór był super. Niestety na seans filmowy się nie załapaliśmy, bo biletów zabrakło ale pojechaliśmy sobie do baru. Potem w domku winko... Pierwszy raz po 1,5 roku piłam i po dwóch lampkach w głowie mi już szumiało :p Klaudia nocowała u Dziadków na dole a ja wreście porządnie się wyspałam.
Dziś u Nas zima na całego. Byłam z córcią na dworze a potem naciągnełam męża żebyśmy pojechali gdzieś bo chciałam zdjęcia porobić. Trochę zmarzłam ale warto było.

Pozdrawiam

Panistepelek to fajny mialas wieczor:-)
Szopek ja sciagam przez torenta:tak:myslalam ze to wlasnie cos takiego:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

My juz po obiadku:-ptatus musial na chwile wyskoczyc ale jak wroci to ja ide polezec:-):-):-):-);-)
Milego wieczoru;-)

Kangurka a o mnie zapomniałas 30 km w druga strone ;-) mój salon pewnie pomieścilby troszke ludzi tylko coś do spania by sie przydało :blink:

sorki Sylwia :zawstydzona/y: - przypominaj się uparcie!
Moja skleroza to rzecz fatalna :no:

A ja chciałam zamówić pizze, ale nie wiem z czym bym ją zjadła :baffled:
Nie chce tego co zawsze - pieczarki i szynka!!!
Chcę kukurydze, ale bez kurczaka...
Brokułow nie mają..
ech, kupa normalnie - nie wiem czego chce :dry:
Chyba nie zamowie wogóle :angry:

Witam
Dziękuję jeszcze raz za życzenia.
My właśnie wróciliśmy od moich starych. Umyłam małą i czekam aż bdzie chciała spać.
życzę miłej nocy.
odezwę się jutro bo mi szumi w głowie :-)

Dziewczyny! Powariowałyście z tymi postami! Tak w ogóle to cześć :-)
[FONT=&quot]Dla solenizantow obchodzących w ostatnich dniach swoje małe i duże święta WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!![/FONT]
Nie jestem w stanie odpisać na wszystkie trzydzieści stron, więc napiszę to, co pamiętam:
1. Panistepelek, strasznie mi przykro z powodu twoich problemów rodzinnych, trzymam kciuki, oby wszystko szybko się ułożyło :tak:

2. Dobrze, że trochę Iwonko uporządkowałaś forum, bo rzeczywiście czasem ciężko było się połapać co, gdzie i jak. Do dziś wielką tajemnicą jest dla mnie czym różnił się wątek o karmieniu od rozszerzania diety. Ale widzę sporo plusów w propozycji uporządkowania forum wg Kangurki, z tym że byłoby więcej klikania :-)
3. Ja mam nazwisko po mężu, czego żałuję, bo mi się cholernie nie podoba. Chciałam mieć dwuczłonowe chociaż, bo panieńskie mam ładne, ale jak jechaliśmy załatwiać formalności w USC parę metrów przed parkingiem mieliśmy stłuczkę i mój A był tak wściekły, że wyglądał, jakbym go siłą zmuszała do tego ślubu. Chciałam mu oszczędzić nerwów, ja głupia :dry:

4. Imię dla dzidzi miałam wymyślone od razu, nawet jak nie znałam płci. I tak wiedziałam, że będzie dziewczynka. Ślubnemu Amelia się nie podobało, ale w tej kwestii nie miał nic do powiedzenia. Ja się męczyłam w czasie ciąży i porodu, więc musiało być po mojemu

Więcej nie pamiętam, bo czytałam na raty
U nas strasznie nasypane, mieliśmy jechać do Wisły na weekend, ale zrezygnowaliśmy. W związku z tym siostry i ciocia miały wpaść do nas. Ale warunki w Wiśle są tak koszmarne, że nie chciały ryzykować. I dobrze, bo słyszałam w TVP Info, że policja zawraca wszystkich, którzy jadą w kierunku Wisły bez łańcuchów :nerd:

Oj tak zima w tym roku nas nie oszczedza i sniegu wszedzie pod dostatkiem.W zeszla zime w Warszawie snieg byl raptem ze 3 razy po dwa dni........

reklama
Ja w zasadzie lubię zimę, ale nie dzisiaj :wściekła/y: Po pierwsze byłam z małą na spacerze i odpadły mi skrętne kółka. Najpierw jedno, potem drugie :angry::angry::angry: Trzymają się teraz na słowo honoru. I co, w ogóle mam z mała nie wychodzić??? Ona na powietrzu zasypia, więc sanki odpadają :no:
Po drugie internet mi chodzi tak paskudnie, że zaraz się wk... Jak nagle zniknę to znaczy, że szlag mnie trafił.
A dzisiaj sobie tak myślałam trochę o tym forum i doszłam do wniosku, że fajnie byłoby odgrzebać wątek "poznajmy się" Jest tu dużo mam świeżych, które się nie wpisywały, a i nie wszystkie z dłuższym stażem tam są. Cu wy na to? Która pierwsza na ochotnika da się lepiej poznać?

Ostatnia edycja:
Do góry