reklama

Majóweczki 2008

kwaiteczek tez mam taka budke ale niechialo mi sie leciec bo wiatr strasnie mrozny wiec tutaj kolo domu kupilam cudem bo tu wszedzie schody do sklepow :wściekła/y:

dziubek no wyobrazam sobie co ma Twoj tata heh..

Gloria ja Cie pamietam :tak:;-);-) POzdrawiam zagladaj do nas jak tylko bedziesz mogla :-)

kwiateczek Moj tez ma niedlugo urodziny i narazie nie mam wizji :sorry2:

rany ja jak to lubie wracamy z dworu a on idzie spac i mam czas chwile posiedziec chyba mu nie dam wczorajszej zupy bo straszne baki dusi troche go meczy moze groszek

Ostatnia edycja:
reklama
Dotkass wszystkiego najlepszego.

Widzę, ze 17 zrobiłyśmy sobie przerwę w rodzeniu.

katja79- u mnie było tak, ze czasami bardzo mało się ruszał ale im bliżej maja tym bardziej się tłukł. Zawsze miał swoje pory aktywności a w innych cicho- sza.

Ja to sobie nie mogę wyobrazić ( nie to, ze sobie snuje takie fantazje;-)) jak ten 13 latek mógł uprawiać seks a raczej jak go chciała ta pannica. On wygląda jak 6 letni chłopczyk. Ona już tak normalnie w miarę dorośle, ja na jej miejscu czułabym się jak pedofil. Rodzicom to na rękę było, że łaził do niej, sami rozwiedzeni to chcieli mieć chatę wolną.

My po spacerku i szczepieniu.
Był taki dramat , napłakał się Miku za wszystkie miesiące spokoju. Strasznie mi zdziczał, jak zobaczył obcych ludzi w obcym miejscu to po prostu histeria. Pierwszy raz go takiego widziałam. Idę na wątki medyczno-wymiarowe.

Dajcie Linka z tym artykulem o malolatach bo ja nie moge znalesc ;-)juz nie trzeba mam :)

Katja ja mialam taki czas ze sie malo ruszal ale jak ok 30 tyg sie rozbrykal to szok

Ostatnia edycja:
witam:-)
gloria nie znamy się ale serdecznie zapraszam do częstych odwiedzin:-)
katja moim zdaniem nie powinnaś się martwić,ja tez czasami czułam malego słabo ale nieraz jak dowalił to :szok:
strasznie mi przykro przez to co cię spotkalo i nie dziwię się,że teraz się niepokoisz dlatego dla wlasnego spokoju idz do lekarza i się upewnij,przecież to nie zaszkodzi :tak: pozdrawiam
a tak wogóle to u nas dzień jak codzień,Natan teraz sobie drzemie a po obiadku na spacerek tylko musimy zdąrzyć na rozmowy w toku bo dzisiaj ciekawy odcinek:tak:

Katja wspolczuje pierwszego dzidziusia,doskonale Cie rozumie:confused:Ale teraz gratki dziewczynki:tak::-):-)bvedzie dobrze,ja mojego szkraba tez nie czulam co bylo dziwne bo normalnie spokoju nie mialam az tu nagle dwa dni nic:no:wystraszylam sie i biegiem do szpitala:baffled:tam zaczeli szukac serce i nagle ktos mowi jest:-)i nie to PANI puls:baffled:Najdluzsza minuta w zyciu i w koncu znalezli:tak::tak::tak:odwrocil sie dosrodka brzuszka(chyba przytulil sie do plecow:-D:-D)i spal.Nie dziwie sie po tym co wyrabial w srodku.Kopal strasznie i chyba sie zmeczyl:sorry2:Jesli sie boisz to idz do lekarza,szpitala i powiedz zeby sprawdzili:tak::tak::tak:Pamietam ze moja mama jak byla w ciazy to tez brat spal kilka dni:baffled:

Wiecie mnie tez sie wydaje ze nie mial czym zrobic tego dziecka:no::-D:-D:-D
OKI lecimy na spacer;-)

Katja, wiem, że Ami też słabo czułam, potem już mocniej, ale żadko, bo nie miała już miejsca w brzusiu. Mocno trzymam kciuki za Twojego dzidziusia. Wierzę mocno, że wszystko jest ok, więc nie ma się co martwić...a jak masz jakieś wątpliwości to poszłabym do swojego lekarza i poprosiła o badanie :tak:

Wracając do męża- wpadł na chwilkę do domu w czasie pracy i obudził Ami :wściekła/y:,a ztych przyjemniejszych- przeprosił za rano :-):tak:

reklama
Ciesze sie, ze jeszcze mnie pamietacie!
Czytam takze o tym reportazru, az niedowiary co sie dzieje.
Tutaj gdzie mieszkam jest zupelnie inaczej, szkoly sa bardzo porzadne, dla chlopcow, dla dziewczynek albo razem tez, i katoliskie, wszyscy w mundurkach, z opowiesci wiem, ze bardzo dobrze wychowuja. No i tez duzo daje to ze nasze miasteczko jest takie odizolowane, do najblizszej miesciny 700km :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry