cosmolady
grudzień '06, maj '08
podłączam się.
jestem potwornie zmęczona. mała całą noc przejęczała. czy to możliwe, że jej kolejne zęby idą??![]()
możliwe, mój ma tez 8 zębów i już mu jedna czwóreczka wychodzi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
podłączam się.
jestem potwornie zmęczona. mała całą noc przejęczała. czy to możliwe, że jej kolejne zęby idą??![]()
Ide ogarnac te mase po rozrzucanych zabawek po calym domu
a potem chyba jedziemy do sklepu po pierdolki.

trawię to swoje przymusowe słomiane wdowieństwo no i Majka jest ostatnio tak absorbująca ze padam wieczorami bo jak nie na rączki to muszę patrzyć co robi bo staje wszędzie i przy wszystkim no i raczkuje jak szalona ale zaczynam organizować sobie wszystko powolutku i wypracowałam w swoim planie też czas na BB chyba teraz szczególnie go potrzebuje bo ja jakoś wielu znajomych tu nie mam rodzinka daleko więc musze się gdzieś czasem schronić i porozmawiać z dorosłymi ludźmi

pozniej spacerek.Sloneczko swieci ale jest chlodnawo
ja to zmarzluch jestem

:-)
)
). Byłyśmy dziś z Ami na spacerku po tygodniowej przerwie w dostarczaniu tlenu
, oglądała kaczuszki, śnieg i dzieci zjeżdżające na sankach z górki, krzywiąc się przy tym, bo słoneczko dziś ostro dawało po oczach
:-). Liczę w głębi serca na to, że dzięki temu dotlenieniu pośpi ładnie w nocy, jak nie to cóż węzmę ją do siebie i będziemy spały razem...
;-)
G zrobil 3 zdjecia...ech i dwa do niczego
co ja z nim zrobic mam
Jutro wyciagne go nad morze bo od poniedzialku bedzie pracowal przez 2 tyg non stop