reklama

Majóweczki 2008

reklama
Dzisiaj podatki i trochę prawa celnego, cywilnego i pracy. Ciężko, jak jest jeden egzamin ze wszystkiego i tak naprawdę nie sposób nauczyć się porządnie, tylko trzeba wszystko liznąć po łebkach.

a ja miałam dziś wracać do wrocka, ale zostałam sobie jeszcze u mamy na śląsku. JUtro ma operację :baffled:

oj tak ja tez jestem stanowczo za wiosną! I współczuje nauki, jak to dobrze, że już skończyłam studia :tak:

Cosmolady trzymam kciuki za Mamę, a raczej za lekarzy, którzy będą ją jutro operować :tak:

Puścizna dziś straszna na BB, ale co się dziwić pogoda piękna, niedziela, jakieś spotkanka...my byliśmy na zakupach, R się obkupił...ja niestety dla siebie nic nie znalazłam, tzn., nie było tego co chciałam, ale już wychaczyłam na allegor i zaraz zamawiam nową zabawkę :tak::-):-):-)

Siedzę właśnie u Ami w pokoju z lapem na kolanach, Ona w łóżeczku śmiga i ani myśli zasnąć tak się rozbrykała, zagląda mi w ekran, gada coś i co chwila szczypie w rękę, a mężuś oczywiście leniu****a w sypialni oglądając kolejny "nowo nabyty" film :dry:. Coś pobąkiwał, że może jutro weźmie sobie wolne, żeby z nami pobyć, no bo przecież dzisiejszy dzień to tak jakby Go nie było, bo po melanżu :sorry2:

Co do nauki, ja Wam powiem, że czasem mam ochotę pójść gdzieś, ale teraz na jakieś studium, pani mgr ;-):tak::-) w końcu już jestem- i narazie mi wystarczy, ale poszłabym teraz w kierunku, który mnie kręci, chociaż trochę tego jest, więc najpierw musiałabym wybrać, który, a potem pomyśleć jak wykołować kasę ;-):tak:

Uciekam, dobrej nocki Kochane

Dziewczyny!
Przepraszam ni z gruszki ni z pietruszki pytanko do mam które podają to mleczko, ile kosztuje Bebilon Pepti 2 na receptę?
Podejrzewam skazę u Hani:zawstydzona/y:i muszę się wybrać do lekarza.

Ha-nn-ah ja kupowalam przy Mai raz to mleko i kosztowało połowę ceny co puszka mała, a że wtedy mleka były tańsze o ponad 10 zł więc Ci dokładnie nie powiem ale coś koło połowy ceny sklepowej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry