panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Dla KLAUDUSI 100 lat 100 lat:-):-):-)
No to teraz ja na chama się podłączę
100 lat Klaudusiu!Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dla KLAUDUSI 100 lat 100 lat:-):-):-)
100 lat Klaudusiu!No to teraz ja na chama się podłączę100 lat Klaudusiu!
:-)

. Od zawsze byłam samoukiem, ale nie jeżeli chodzi o szkołę- nie lubiłam uczyć się "przyziemnych" rzeczy...sama wyćwiczyłam sobie głos, mam dość szeroką skalę i dzięki temu przez jakiś czas zarabiałam pracując właśnie głosem, więc jak się zawezmę może i z moim nowym marzeniem coś wyjdzie

a na dworzu jest na plusie i nie ma wiaterku wiec moze byc calkiem przyjemnie mimo ze nie ma sloncaWiecie dziewczyny doradźcie mi coś. Moja mała jakiś tydzień temu ulała mleka aż poszło jej nosem. Wyciągnęłam to mleko fridą tyle ile się dało ale nadal jej coś charczy głęboko w nosku. Nie wiem co mam z tym zrobić. Frida nic już nie wyciągaa Zuzia w nocy budzi się bo jej tam tak bulgocze w gardle. Niby oddychać może bo ładnie ssie cycka czy zucha smoka ale cxzy to może jej jakoś zaszkodzić??

oczy zamknal i chrrrrr
wytrzymal 2,5 godz
nie sadzicie ze szybko rano chodzi spac??to chyba po tym wiercenbiu sie po nocach
Powinno wyleciec;-)Konradkowi po kapieli wszytsko wychodzi,takie wielki gluty ze az sie dziwie skad takie