panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Shanta, mmmmm 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

), no może za niezłego
) ale nieraz bywają okoliczności, że właśnie się dzieją "dziwne rzeczy za kółkiem". Ogólnie nie lubię jeździć z moim D. bo zawsze się czepia. Ale ja też się go czepiam jak on jedzie więc czepiamy się oboje
. Takie z nas typy 

.
.
sama nie mogę w to uwierzyć że tak długo), ale nie uważam się za super dobrego kierowcę, bo zawsze mogłoby być lepiej. Jeżdzę co prawda ostrożnie i odpukać nic jeszcze mi się nie stało. A najważniejsze że nie mam stracha jak wsiadam za kółko i bardzo lubię prowadzić. Często się sprzeczamy z R które z nas ma prowadzić
.
.Ja też coś czuję, że wiosna już się do nas zbliża dużymi krokami bo raniutko jak wchodzę do pokoju Michałka, drugi już raz słyszałam jak ćwierka jakiś ptaszek. Jest więc nadzieja dziewczyny.

Te to dopiero dają czadu!!!! W chałupiew to normalnie powyłanczać wszystko - a i tak zasnąc sie nie da 

wybitnie tez nie bo czlowiek cale zycie uczy sie wszystkiego
zdarza mi sie zrobic bledy ale coz
z głupoty mialam objechac wysepke zawrocic z wykirzystaniem jej a potraktowalam to jak rondo a tam z kazdej strony dwu kierunkowa no i stalo auto ja lewy kierunek ominelam jej i nie wrocilam na prawy pas tylko z lewego odrazu w lewo hehe 

.