panistepelek
Fanka BB :)
kangurka - Spokojnie, teraz to i u mnie pogoda sie trochę zbladziła. Byłysmy z córcia na dworzu ale tylko pół godzinki.
REKLAMA - "...Mieć z pół kilo biżuterii..."
W związku, że rodzinie powinno się pomagać, a w szczególności tej najbliższej, polecam Wam blog mojej Siostry na którym prezentuje swoje ręcznie robione prace. Póki co są tam tylko kolczyki, ale zbiór "robótek" napewno z czasem będzie się zwiększał. Wszystkie prezentowane tam rzeczy można zakupić, ale o tym to już sobie sami doczytacie zaglądając na coofeeeart.bloog.pl
Jako osoba, która widziała wszystkie kolczyki na własne oczy, naprawdę polecam.
REKLAMA - "...Mieć z pół kilo biżuterii..."
W związku, że rodzinie powinno się pomagać, a w szczególności tej najbliższej, polecam Wam blog mojej Siostry na którym prezentuje swoje ręcznie robione prace. Póki co są tam tylko kolczyki, ale zbiór "robótek" napewno z czasem będzie się zwiększał. Wszystkie prezentowane tam rzeczy można zakupić, ale o tym to już sobie sami doczytacie zaglądając na coofeeeart.bloog.pl
Jako osoba, która widziała wszystkie kolczyki na własne oczy, naprawdę polecam.

Jak pomyślę, że miałabym znów przechodzić przez to wszystko - cesarkę, ból, chodzenie zgiętym w pół, problemy z karmieniem, kolki, nocne wstawanie, to aż mnie dreszcz zimny przechodzi 
A ja się zastanawiałam, co mnie tak plery łupią