reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

kangurka - Spokojnie, teraz to i u mnie pogoda sie trochę zbladziła. Byłysmy z córcia na dworzu ale tylko pół godzinki.

REKLAMA - "...Mieć z pół kilo biżuterii..."
W związku, że rodzinie powinno się pomagać, a w szczególności tej najbliższej, polecam Wam blog mojej Siostry na którym prezentuje swoje ręcznie robione prace. Póki co są tam tylko kolczyki, ale zbiór "robótek" napewno z czasem będzie się zwiększał. Wszystkie prezentowane tam rzeczy można zakupić, ale o tym to już sobie sami doczytacie zaglądając na coofeeeart.bloog.pl
Jako osoba, która widziała wszystkie kolczyki na własne oczy, naprawdę polecam.

reklama
Kinia mama smoka - Moja córcia ma prawie takie samo łóżeczko. Uważam, że ta szuflada to bardzo przydatna rzecz zwłaszcza dla osób które zajmują w 3 jeden pokój.
na moje oko jest dość solidne. nie kupiłabym innego :-)
mówię z doświadczenie, bo jak wspomniałam moja córka to drugie dziecko śpiące w tym łóżeczku.

byłyśmy dziś godzinkę na dworze.. akurat udało się złapać słoneczko..
przyszedł mój płaszcz... buuu..buuu za duży :-(muszę zwrócić. koniec kupowania ubrań przez internet.

Iwonka, nie mów nawet do mnie takich rzeczy, bo czar nade mną zawiśnie :-D Jak pomyślę, że miałabym znów przechodzić przez to wszystko - cesarkę, ból, chodzenie zgiętym w pół, problemy z karmieniem, kolki, nocne wstawanie, to aż mnie dreszcz zimny przechodzi :dry:

Byłam u tego alergologa. Jest dobrze, objawy skazy ustąpiły, więc dieta jest odpowiednia. Dostała jeszcze dodatkowo (oprócz Cebionu multi) Devikap, bo poci się jej główka. Moja smoczyca w ciągu miesiąca przybrała 400 g :szok: A ja się zastanawiałam, co mnie tak plery łupią :-p Teraz już wiem :nerd:

iwonka no właśnie,tu w okolicy nie ma nikogo znajomego,A.kuzynka mieszka trochę dalej i jakoś na dniach będzie rodzić:tak: ale za daleko żeby do niej spacerkować a raczej nie prędko zasiądę za kierownicą:eek:

a ja ostatnio coraz częściej myśle o drugiej dzidzi bo żal patrzeć na małego jak nieraz kręci szmatką jakiś taki zamyślony:-(

ale tu dzisiaj cicho:szok:
musze sie pochwalić,że koniec z dietą!!!
robiłam dzisiaj grochówkę i tak mi zapachniała,że nie mogłam sie oprzeć:zawstydzona/y:
ale od jutra zaczynam nową MŻ-mniej żreć heheh:-)

NAJLEPSZE ŻYCZENIA I BUZIACZKI DLA DARECZKA I MAKSIKA :-)
Tak, tak!!! Buziaczki i uściski!!!

Cześć dziewczyny!
U nas dzisiaj słoneczko tylko chwilę było, poza tym cały dzien lało :dry: Niechże już te bociany przylecą i wiosnę przyprowadzą
Dziewczyny, dzwonili do mnie dziś z tej komendy. Mam w poniedziałek pisać test z zagadnień kancelaryjno-biurowych (co to k... jest????) i informatyki :szok: Nie mam pojęcia o co może im chodzić, z informatyką to trochę na bakier jestem. Nie wiecie może o co kaman z tymi zagadnieniami? Szuakłam na necie, ale nic konkretnego nie mogę znaleźć. Oj, czarno to widzę...

reklama
Do góry